TV + Series

The Last of Us: Το HBO κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της σειράς

Κάνει πρεμιέρα το 2023

Γιάννης Μπελεσιώτης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

The Last of Us: Το HBO κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για μία από τις πιο πολυαναμενόμενες παραγωγές της χρονιάς.

Ένα από τα πράγματα που σίγουρα περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία η gaming κοινότητα σε όλο τον κόσμο είναι η σειρά του The Last of Us από το HBO. Το θρυλικό video game του 2013, το οποίο μεγάλωσε γενιές και γενιές gamers ετοιμάζεται για την επερχόμενη μεταφορά στην οθόνη της τηλεόρασης και όλοι δηλώνουν ενθουσιασμένοι και ανυπόμονοι.

Η streaming διαδικτυακή πλατφόρμα έχει ενημερώσει πως η σειρά θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2023, χωρίς να είναι γνωστό ακόμα το πότε. Τα στελέχη της ψάχνανε έναν τρόπο να μεγαλώσουν το hype γύρω από το show και έβγαλαν στη δημοσιότητα το τρέιλερ με την ελπίδα να φέρουν και περισσότερο κόσμο, που θα θελήσει να δοκιμάσει τις συνδρομητικές τους υπηρεσίες. 

Το HBO και HBO Max στοχεύουν έτσι και αλλιώς σε ένα πολύ μεγάλο fan base, όταν μιλάμε για έναν από τους πιο θρυλικούς τίτλους όλων των εποχών σε ό,τι έχει να κάνει με τα video games και ένα από εκείνα που άλλαξαν τον τρόπο που ο κόσμος βλέπει τις κονσόλες παγκοσμίως διαφοροποιώντας κατά πολύ τα «θέλω» των χρηστών. 

Για τους μη μυημένους η σειρά βασίζεται στο video game του 2013 από την εταιρεία Naughty Dog. Πρωταγωνιστής είναι ο Joel σε έναν post - apocalyptic κόσμο, που τον έχουν καταλάβει ζόμπι. Στον δρόμο του θα βρεθεί η μικρή Ellie, η οποία ίσως είναι η τελευταία ελπίδα της ανθρωπότητας για την επιβίωση και ο Joel πρέπει να την προστατεύσει με κάθε κόστος. Μεταξύ τους αναπτύσσεται μία φιλία, που θυμίζει μία σχέση ανάμεσα σε έναν πατέρα και την κόρη του του. 

Από το πρωταγωνιστικό cast ξεχωρίζουν ο Πέδρο Πασκάλ ως Joel και η πολύ γνωστή από τη σειρά Game of Thrones, Μπέλα Ράμσεϊ, στον ρόλο της Ellie. Σίγουρα αναμένεται με μεφάλο ενδιαφέρον από τους fans του παιχνιδιού η χημεία ανάμεσα στους δύι πρωταγωνιστές, ένα συστατικό που κάνει το παιχνίδι τόσο ζωντανό. 

Οι συνδρομητικές streaming πλατφόρμες φαίνεται πως έχουν επενδύσει στις θεματικές που έχουν να κάνουν με βιντεοπαιχνίδια και μετά τις επιτυχίες των Halo, Arcane και Witcher οι υπεύθυνοι του HBO δεν μπορούν παρά να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.