TV + Series

Η σειρά Wedding Season θα γίνει το νέο σου κόλλημα

Η εμπειρία των Millennials να παρακολουθούν ατελείωτους γάμους μετατρέπεται σε μαύρη κωμωδία - μυστήριο δολοφονίας για binge-watching

42700073_562246877585728_3324353125745164288_n.jpg
Ελένη Μπεζιριάνογλου
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σκηνή από τη σειρά Wedding Season

Wedding Season: Πώς η νέα σειρά του Disney+ που συνδυάζει μυστήριο και κωμωδία  θα γίνει το νέο σου κόλλημα

Αν υπάρχει κάτι με το οποίο μπορούν να ταυτιστούν απόλυτα οι Millennials, αυτό είναι «η εποχή των γάμων». Ειδικά στην Ελλάδα, οι καλοκαιρινοί μήνες είναι σχεδόν αποκλειστικά αφιερωμένοι σε χαρούμενες περιστάσεις φίλων, όπως γάμους και βαφτίσια, για τα οποία χρειάζεται κανείς να κρατάει ξεχωριστό ημερολόγιο. Οπότε το να ξυπνάς το πρωί μετά από γαμήλιο γλέντι με το κεφάλι σου να κουδουνίζει και μια ακατάσχετη επιθυμία να βουτήξεις αμέσως σε κρύο νερό, το ξέρεις από πρώτο χέρι. Το να σε συλλαμβάνουν όμως ως πιθανό συνένοχο στη δολοφονία του γαμπρού και της οικογένειάς του στο γάμο της πρώην σου –η οποία επίσης αναζητείται ως ύποπτη- είναι κάτι που μόνο ο πρωταγωνιστής Στεφάν θα είχε τη «χαρά» να ζήσει.

Σκηνή από τη σειρά Wedding Season

Αν έχεις ήδη παρακολουθήσει το Only Murders in the Building, τότε γνωρίζεις ήδη τη νέα τάση που κυριαρχεί στις σειρές. Πρόκειται για ένα «υβρίδιο» μυστηρίου και κωμωδίας που σε καθηλώνει στην οθόνη για ώρες. Η νέα πρωτότυπη σειρά Wedding Season αποτελεί ακόμα μια εξαιρετική προσθήκη της Disney+ σε αυτό το είδος σειρών. Τα 8 επεισόδια της σειράς ακολουθούν τον άτυχο-στον-έρωτα Στεφάν (Gavin Drea) και τους κολλητούς του φίλους καθώς παρακολουθούν μια σειρά τελετών με απρόοπτα, μήνες πριν τα ζοφερά γεγονότα που προβάλλονται στο πρώτο κιόλας επεισόδιο. Σε έναν από τους γάμους και με προσφάτως ραγισμένη καρδιά γνωρίζει την Κέιτι (Rosa Salazar) με την οποία ξεκινούν ένα ταραχώδες ειδύλλιο –αν κι εκείνη είναι ήδη αρραβωνιασμένη και πρόκειται σύντομα να παντρευτεί.

Σκηνή από τη σειρά Wedding Season

Εκτός από τους πρωταγωνιστές, η σειρά περιλαμβάνει και ένα αρκετά ενδιαφέρον καστ που αποτελείται από τους Jade Harrison (The Capture), Jamie Michie (Game Of Thrones), Callie Cooke (Cheaters), Bhav Joshi (The Baby), Ioanna Kimbook (Inside No 9) και Omar Baroud (Baptiste), οι οποίοι με τη σειρά τους περνούν μηνύματα που αφορούν τις σύγχρονες σχέσεις των Millennials. Το σενάριο υπογράφει ο ταλαντούχος Oliver Lyttelton –δημιουργός του Cheaters στο BBC- και την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο George Kane (Crashing). Η αλήθεια είναι ότι έχοντας παρακολουθήσει το τρέιλερ ανυπομονούσα για την πρεμιέρα της σειράς. Σε αυτό άλλωστε βλέπουμε την οδυνηρά αμήχανη στιγμή που ο Στεφάν εισβάλλει σε μια εκκλησία και αντιτίθεται στον γάμο της Κέιτι. Στην επόμενη σκηνή εμφανίζεται μελανιασμένος και με ένα φλιτζάνι τσάι στο χέρι, ενώ οι φίλοι του τού λένε ότι θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερα. «Πώς θα μπορούσε να είναι χειρότερα;» ρωτάει πριν εισβάλλει σπάζοντας την πόρτα μια ένοπλη ομάδα αστυνομικών για να τον συλλάβει.

Wedding Season | Disney+ Greece

Η εξ αρχής μυστηριώδης συμπεριφορά της Κέιτ κορυφώνεται όταν οι δυο τους βρίσκονται καταζητούμενοι από τη βρετανική αστυνομία και ταξιδεύουν από το Μάντσεστερ στη Σκωτία και πίσω προκειμένου να ανακαλύψουν την αλήθεια για το πολυάριθμο φονικό, για το οποίο κατηγορούνται. Μια πολύ πιο γκαφατζίδικη εκδοχή Μπόνι και Κλάιντ που μπλέκει σε κάθε βήμα όλο και περισσότερο και αφήνει πίσω της το απόλυτο χάος. Ο Στεφάν, ευαίσθητος και αφοσιωμένος, είναι ο αυθεντικός της σχέσης, ενώ η Κέιτι είναι η ύπουλη ταραχοποιός που τις περισσότερες φορές εκμεταλλεύεται την αγαθοσύνη και προθυμία του για να επιτύχει τους σκοπούς της. Η σχέση ανάμεσά τους θα μπορούσε ομολογουμένως να έχει μεγαλύτερη χημεία, αλλά έχει σίγουρα πολύ ενδιαφέρον αφού περιλαμβάνει τόσο ρομαντισμό όσο και ανατροπές.

Σκηνή από τη σειρά Wedding Season

Σημείωσε ότι πέρα από την πλοκή, θα δεις εκπληκτικά τοπία από τα Χάιλαντς της Σκωτίας, ικανά να σε πείσουν να κλείσεις εισιτήρια, αύριο κιόλας. Αν έχεις ξεμπερδέψει με τη δική σου «εποχή γάμων» δηλαδή!

Παρακολούθησε το Wedding Season και όλες τις νέες σειρές και ταινίες στο Disney+. H μοναδική προσφορά, ένας μήνας Disney+ με 1,99 €, για νέους συνδρομητές και συνδρομητές που επιστρέφουν στην υπηρεσία, συνεχίζει έως τις 19 Σεπτεμβρίου. Μάθετε περισσότερα στο www.disneyplus.com

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ