TV + Series

Η Έλεν Πομπέο σε νέα τηλεοπτική σειρά - Τι θα γίνει με το Grey's Anatomy

Τι αλλάζει στον 19ο κύκλο

Newsroom
12’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Έλεν Πομπέο: Οι αλλαγές στο Grey' s Anatomy και ο νέος τηλεοπτικός ρόλος σε σειρά βασισμένη σε αληθινά γεγονότα. 

Ένα τεράστιο κεφάλαιο για την Έλεν Πομπέο, αλλά και τη θρυλική τηλεοπτική σειρά Grey' s Anatomy φαίνεται ότι φτάνει στο τέλος του. Η ηθοποιός αναλαμβάνει ρόλο σε νέα τηλεοπτική σειρά και πολλοί από τους φανατικούς τηλεθεατές της σειράς αναρωτιούνται τι θα γίνει με τη «Δρ Μέρεντιθ Γκρέι». 

Η πρωταγωνίστρια του «Grey's Anatomy», Έλεν Πομπέο θα εμφανιστεί μόνο σε οκτώ επεισόδια στο νέο κύκλο (19ο) της μακροβιότερης ιατρικής τηλεοπτικής σειράς στην ιστορία της Αμερικής, που επιστρέφει στις 6 Οκτωβρίου. Ο λόγος είναι η νέα σειρά που θα πρωταγωνιστήσει σε σενάριο της Κέιτ Ρόμπινς. Είναι βασισμένο στην αληθινή ιστορία μιας περίπλοκης υιοθεσίας του 2010 και θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια.

Για να αναπληρωθεί το κενό της «Δρ Μέρεντιθ Γκρέι» στο νοσοκομείο Grey Sloan Memorial Hospital στο Σιάτλ θα υπάρξουν νέες αφίξεις όπως οι: Αλέξις Φλόιντ (Alexis Floyd), Νίκο Τέρο (Niko Terho) και Χάρι Σουμ Τζούνιορ (Harry Shum Jr.) Ωστόσο, η αγαπημένη χειρουργός του Grey's Anatomy θα διατηρήσει τους παράλληλους ρόλους της ως εκτελεστικός παραγωγός και αφηγήτρια, στη σειρά του ΑBC, σύμφωνα με το Deadline Hollywood.

Η Έλεν Πομπέο είναι από τα αρχικά μέλη του καστ που συμμετέχουν ακόμη στη σειρά μαζί με την Τσάντρα Ουίλσον (Chandra Wilson) και τον Τζέιμς Πίκενς Τζούνιορ (James Pickens Jr.). Τo πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε το 2005.

H Έλεν Πομπέο και όσα θα άλλαζε στην 19η σεζόν του «Grey's Anatomy»

Η Έλεν Πομπέο παραδέχεται ότι το Grey's Anatomy θα μπορούσε να κάνει καλύτερη δουλειά στην αντιμετώπιση κοινωνικών ζητημάτων, δηλώνοντας ότι το μακροχρόνιο ιατρικό δράμα του ABC θα μπορούσε να κάνει «λιγότερο κήρυγμα».

Μιλώντας στο τελευταίο επεισόδιο του podcast της «Tell me», η Έλεν Πομπέο είπε: «Νομίζω ότι αν είχα κάποια επιθυμία, ειλικρινά, θα ήταν λιγότερο κήρυγμα. Τα εγκλήματα μίσους στην Ασία είναι ένα από αυτά που κάναμε την περασμένη σεζόν και ήταν πραγματικά συγκινητικό. Νομίζω ότι θα ήθελα να δω τα πράγματα να συμβαίνουν λίγο πιο διακριτικά». 

Στη 18η σεζόν του, οι χαρακτήρες στο Gray Sloan Memorial Hospital έχουν αντιμετωπίσει ζητήματα όπως η βία με όπλα, η ενδοοικογενειακή κακοποίηση, η άμβλωση, η ψυχική υγεία, ο αλκοολισμός και η σεξουαλική επίθεση. Ωστόσο, αυτά τα θέματα εμφανίζονται συχνά σε μεμονωμένα επεισόδια και όχι σε πολλά επεισόδια/σεζόν.