TV + Series

«Γείτονες»: Τίτλοι τέλους για την αυστραλιανή σειρά μετά από 37 χρόνια προβολής

Προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1985

62224-137655.jpg
Newsroom
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Neighbours: Τίτλοι τέλους για τη σειρά που έκανε γνωστή την Κάιλι Μινόγκ και παιζόταν εδώ και 37 χρόνια
Neighbours: Τίτλοι τέλους για τη σειρά που έκανε γνωστή την Κάιλι Μινόγκ και παιζόταν εδώ και 37 χρόνια © EPA/ DIEGO FEDELE

«Neighbours»: Τέλος μετά από 37 χρόνια για τη μακροβιότερη αυστραλιανή σειρά. Ποιοι ηθοποιοί και τραγουδιστές έγιναν γνωστοί.

Το «Neighbours», η δημοφιλής σαπουνόπερα που προβλήθηκε στην τηλεόραση της Αυστραλίας, έφτασε στο τέλος της μετά από 37 χρόνια στον «αέρα».

Η αυστραλιανή σαπουνόπερα, η οποία προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1985 και παρακολουθούσε τη ζωή όσων ζούσαν και εργάζονταν στο φανταστικό προάστιο Erinsborough της Μελβούρνης, γύρισε το τελευταίο της επεισόδιο στις αρχές καλοκαιριού και θα προβληθεί από το Channel 5 στις 29 Ιουλίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κάιλι Μινόγκ και ο Τζέισον Ντόνοβαν, οι οποίοι συμμετείχαν πριν από πολλά χρόνια στη σειρά στους ρόλους των Σαρλίν Μίτσελ και Σκοτ Ρόμπινσον, επέστρεψαν για το φινάλε του «Neighbours». Μάλιστα, οι Μινόγκ και Ντόνοβαν έγιναν γνωστοί μέσα από τη σειρά, που αποτέλεσε το ξεκίνημα της καριέρας τους.

Ο φωτογραφικός φακός τους είχε εντοπίσει στα γυρίσματα να γελούν και να αγκαλιάζονται ενώ η δημοφιλής τραγουδίστρια μοιράστηκε φωτογραφίες με τους 2,4 εκατομμύρια θαυμαστές της στο Instagram με την λεζάντα: «Είμαστε ξανά μαζί».

Από την πλευρά του, ο Ντόνοβαν δημοσίευσε μια φωτογραφία με την πινακίδα της θρυλικής «οδού Ράμσεϊ», γράφοντας : «Είναι τόσο ωραίο να επιστρέφω με αυτόν τον απόλυτο θρύλο, Kάιλι Μινόγκ».

Το επεισόδιο του γάμου των Μίτσελ και Ρόμπινσον παρακολούθησαν περισσότεροι από 2 εκατομμύρια Αυστραλοί θεατές όταν προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1987, και σχεδόν 20 εκατομμύρια θεατές όταν η σειρά προβλήθηκε στη Βρετανία.

Εκτός από τους Μινόγκ και Ντόνοβαν, από την ίδια σαπουνόπερα ξεκίνησαν την καριέρα τους η Μάργκοτ Ρόμπι και ο Λίαμ Χέμσγουορθ.

Kylie Minogue - Neighbours, Charlene's first episode - 1986

«Neighbours» - Μελαγχολία στο στούντιο

Οι τίτλοι τέλους προκάλεσαν μια νοσταλγική αίσθηση. «Είναι μια μελαγχολική ημέρα για εμένα. Έκλεισα πίσω μου την πόρτα του στούντιο μετά την τελευταία σκηνή που έπαιζα και ξαφνικά εξεπλάγην από το πόσο πολύ συγκινήθηκα. Το κράτησα για τον εαυτό μου και πήγα στο καμαρίνι μου», λέει ο Στέφαν Ντένις, ο οποίος υποδύθηκε τον κακό, έξι φορές παντρεμένο Πολ Ρόμπινσον και ήταν ο μόνος ηθοποιός από το καστ ο οποίος παρέμεινε μέχρι το τέλος της σειράς.

Η σειρά «Neighbours» κυριαρχούσε κάποτε στην αυστραλιανή και βρετανική ποπ κουλτούρα. Οι πρωταγωνιστές της κοσμούσαν τα εξώφυλλα περιοδικών και κυριαρχούσαν στα μουσικά charts και το καστ της εμφανίστηκε κάποτε στο βρετανικό τηλεοπτικό σόου Royal Variety Performance, μια φιλανθρωπική εκδήλωση όπου συμμετέχει και η βρετανική βασιλική οικογένεια.

Neighbours: And That's A Wrap!

Υπενθυμίζεται ότι τον Μάρτιο οι παραγωγοί της σειράς ανακοίνωσαν ότι «μετά την απώλεια του βασικού μας συνεργάτη στη Βρετανία και παρά την εκτεταμένη αναζήτηση εναλλακτικής χρηματοδότησης, απλώς δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να ολοκληρώσουμε την σειρά».

«Λυπούμαστε πολύ που ανακοινώνουμε ότι μετά από σχεδόν 37 χρόνια και 9.000 επεισόδια, πρέπει να επιβεβαιώσουμε την είδηση ότι το Neighbuors θα σταματήσει την παραγωγή τον Ιούνιο», ανέφερε σχετική δήλωση.

«Για τους καταπληκτικούς, πιστούς οπαδούς μας, ξέρουμε ότι αυτή είναι μια τεράστια απογοήτευση, όπως και για όλους εμάς στην ομάδα. Σας ευχαριστούμε για όλα τα μηνύματα και την υποστήριξή σας και υποσχόμαστε να ολοκληρώσουμε τη σειρά σε απίστευτα υψηλά επίπεδα. Από εδώ και πέρα, γιορτάζουμε το Neighbours».

That's a wrap 💛 #Neighbours

Posted by Neighbours on Friday, June 10, 2022

Με πληροφορίες από BBC

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ