TV + Series

Neighbours: Η σειρά στην Αυστραλία που ανέδειξε Κάιλι Μινόγκ και Μάργκοτ Ρόμπι ολοκληρώνεται

Τίτλοι τέλους μετά από 37 χρόνια - Ποιοι ηθοποιοί και τραγουδιστές έγιναν γνωστοί

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ράσελ Κρόου, Λίαμ Χέιμσγουόρθ, Μάργκοτ Ρόμπι, Κάιλι Μινόνκ και Τζέισον Ντόνοβαν στη σειρά «Neighbours» πριν γίνουν παγκοσμίως γνωστοί
Ράσελ Κρόου, Λίαμ Χέιμσγουόρθ, Μάργκοτ Ρόμπι, Κάιλι Μινόγκ και Τζέισον Ντόνοβαν στη σειρά «Neighbours» πριν γίνουν παγκοσμίως γνωστοί © YouTube

Neighbours, η τηλεοπτική σειρά στην Αυστραλία ολοκληρώνεται μετά από 37 χρόνια. Κάιλι Μινόγκ, Τζέισον Ντόνοβαν και Μάργκοτ Ρόμπι στο καστ πριν γίνουν γνωστοί.

Η τηλεοπτική σειρά «Neighbours» στην Αυστραλία, μέσα από την οποία έγιναν γνωστοί οι τραγουδιστές Κάιλι Μινόγκ και Τζέισον Ντόνοβαν, αλλά και οι ηθοποιοί Μάργκοτ Ρόμπι, Γκάι Πιρς και τα αδέλφια Χέμσγουορθ, ρίχνει τίτλους τέλους μετά από 37 ολόκληρα χρόνια συνεχούς προβολής στη μικρή οθόνη.

Τα γυρίσματα για το τελευταίο επεισόδιο ολοκληρώθηκαν σήμερα Παρασκευή (10/6). Πρόκειται για το μακροβιότερο σίριαλ στην Αυστραλία με τεράστια τηλεθέαση. Οι πρωταγωνιστές εμφανίστηκαν για τελευταία φορά στην τηλεοπτική «Οδό Ράμσεϊ».

Όπως έγινε γνωστό, ο βασικός χρηματοδότης της σειράς, το βρετανικό Channel 5, έβγαλε τη σειρά από το πρόγραμμά του για να εντάξει περισσότερες βρετανικές.

Neighbours Episode 2

Celebrities who started their careers on Neighbours

Σαπουνόπερα «Neighbours» στην Αυστραλία - 3+1 στοιχεία για τη μακροβιότερη σειρά

  1. Προβαλλόταν στη μικρή οθόνη της Αυστραλίας από το 1985 και της Βρετανίας από το 1986.
  2. Στα 80's σημείωσε τεράστια εμπορική επιτυχία.
  3. Από τα 90's και μετά άρχισε να χάνει έδαφος, καθώς το αντίπαλο δέος, η σαπουνόπερα «Home and Away» ανέβαινε διαρκώς.
  4. Όταν στο τηλεοπτικό παιχνίδι μπήκαν τα reality show και στη συνέχεια εμφανίστηκαν οι πλατφόρμες streaming, ο χρόνος μετρούσε αντίστροφα για να σταματήσει η σαπουνόπερα «Neighbours».

Margot Robbie on Neighbours - Donna grives for Ringo (2010)

Σαπουνόπερα «Neighbours» στην Αυστραλία - Τι δήλωσε ο μοναδικός ηθοποιός που έπαιξε σε όλες τις σεζόν

​«Είναι μια μελαγχολική ημέρα για εμένα» είπε ο Στέφαν Ντένις, ο οποίος υποδύθηκε τον κακό της σειράς και 6 φορές παντρεμένο Πολ Ρόμπινσον. Ήταν ο μοναδικός ηθοποιός που εμφανίστηκε σε όλες τις σεζόν της τηλεοπτικής σειράς.

Και πρόσθεσε σε συνέντευξή του που παραχώρησε από το στούντιο της σειράς στο δίκτυο Channel 10, όπου είχαν μεταφερθεί τα γυρίσματά της από το 2011: «Έκλεισα πίσω μου την πόρτα του στούντιο μετά την τελευταία σκηνή που έπαιζα και ξαφνικά εξεπλάγην από το πόσο πολύ συγκινήθηκα. Το κράτησα για τον εαυτό μου και πήγα στο καμαρίνι μου».

Το καστ και το συνεργείο της σαπουνόπερας «Neighbours» στην Αυστραλία σε αναμνηστική φωτογραφία μετά το τελευταίο επεισόδιο
Το καστ και το συνεργείο της σαπουνόπερας «Neighbours» στην Αυστραλία σε αναμνηστική φωτογραφία μετά το τελευταίο επεισόδιο © Channel 5

Κάιλι Μινόγκ, Ράσελ Κρόου και Τζέισον Ντόνοβαν στη σαπουνόπερα «Neighbours»

Οι πρωταγωνιστές της σαπουνόπερας «Neighbours» κοσμούσαν τα εξώφυλλα περιοδικών και κυριαρχούσαν στα μουσικά charts. Το καστ της σειράς εμφανίστηκε κάποτε στο βρετανικό τηλεοπτικό show Royal Variety Performance, μια φιλανθρωπική εκδήλωση όπου συμμετέχει και η βρετανική βασιλική οικογένεια.

Η συγκεκριμένη σαπουνόπερα υπήρξε αφορμή για διεθνή καριέρα των ακόλουθων ηθοποιών:

  • Ο Ράσελ Κρόου εμφανίστηκε σε 4 επεισόδια το 1987, πέντε χρόνια πριν από τον ρόλο του στην ταινία «Romper Stomper» («Σαρώνω»), η οποία τον έκανε ευρέως γνωστό στην Αυστραλία και προκάλεσε το ενδιαφέρον του Χόλιγουντ.
  • Τον ίδιο χρόνο, ο μουσικός Τζέισον Ντόνοβαν, ο οποίος πρόσφατα τραγούδησε στη συναυλία για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ, εμφανίστηκε στο επεισόδιο της σαπουνόπερας με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση, όταν ο χαρακτήρας που υποδυόταν παντρεύτηκε την Κάιλι Μινόγκ.

Το συγκεκριμένο επεισόδιο -ένα από τα 60 που είχαν γάμους στη διάρκεια της προβολής της σειράς αυτής των σχεδόν 9.000 επεισοδίων- παρακολούθησαν, μόνο στη Βρετανία, περίπου 20 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Kylie Minogue - Neighbours, Charlene's first episode - 1986

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ