TV + Series

Πέθανε σε ηλικία 28 ετών ο κωμικός Tζακ Νάιτ

Η σειρά «Big Mouth» του Netflix φέρει την υπογραφή του

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Tζακ Νάιτ
Ο Tζακ Νάιτ © Getty Images/ Jason Kempin

Πέθανε ο ηθοποιός Τζακ Νάιτ - Σε ηλικία 28 ετών - Ποιος ήταν, το έργο του.

Θλίψη έχει προκαλέσει στο Χόλιγουντ η είδηση του θανάτου του Τζακ Νάιτ σε ηλικία μόλις 28 ετών. Ο stand- up comedian, σεναριογράφος και ηθοποιός, που είχε βάλει τη σφραγίδα του στην επιτυχημένη κωμική σειρά του Netflix «Big Mouth», πέθανε την Πέμπτη στο Λος Άντζελες.

Η οικογένειά του επιβεβαίωσε την είδηση αλλά θέλησε να μην κάνει γνωστή την αιτία του θανάτου του ή τις συνθήκες κάτω από τις οποίες «έφυγε» και ζήτησε να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους.

Ο Νάιτ είχε ολοκληρώσει πρόσφατα τα γυρίσματα για την ταινία «First Time Female Director».

Ποιος ήταν ο Τζακ Νάιτ

Ήταν ένας ανερχόμενος σταρ, ο οποίος είχε ήδη χτίσει την καριέρα του στο stand-up comedy. Η επιτυχημένη κωμική σειρά «Big Mouth» φέρει την υπογραφεί του ενώ ο ίδιος δάνεισε τη φωνή του στον χαρακτήρα του DeVon.

Big Mouth - Devon

Επίσης ήταν ο συγγραφέας της εκπομπής του ABC, «Black-ish», από το 2019 ως το 2020. Το 30λεπτο stand-up του στο Netflix προβλήθηκε το 2018 ως μέρος της σειράς «The Comedy Lineup».

Black-ish - Trailer

Πιο πρόσφατα και συγκεκριμένα τον Μάρτιο συνδημιούργησε το «Peacock’s Bust Down», στο οποίο και πρωταγωνίστησε μαζί με τους Κρις Ρεντ, Σαμ Τζέι και Λάνγκστον Κέρμαν.

Επιπλέον ήταν και εκτελεστικός παραγωγός στο talk show του HBO, «Pause with Sam Jay» και φέτος βρισκόταν στη λίστα για το βραβείο «Writers Guild of America» για τη δουλειά του στην εκπομπή.

We have no words to express how deeply we will miss the brilliant, hilarious, wonderful Jak Knight. He never failed to...

Posted by The World Famous Comedy Store on Friday, July 15, 2022

Τα μηνύματα για τον θάνατο του Τζακ Νάιτ

Το «Comedy Central» έγραψε στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter: «Ο Τζακ Νάιτ ήταν ένας «υστερικός» και ειλικρινής κωμικός. Θα μας λείψει πάρα πολύ».

Το «Bust Down» και η Universal Television του «Peacock» σε κοινή τους δήλωση στο «Hollywood Reporter», ανέφεραν: «Είμαστε συντετριμμένοι από τον θάνατό του. Ήταν ένας λαμπρός κωμικός, οραματιστής και καλλιτέχνης και είμαστε όλοι τυχεροί που ζήσαμε το μεγαλείο του. Οι καρδιές μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του Τζακ κατά τη διάρκεια αυτής της θλιβερής στιγμής».

Ο κωμικός Έντι Ντέλα Σιέπε αποκάλεσε τον Νάιτ «ένα θαύμα» και έγραψε στο Twitter: «Ένα απίστευτο ταλέντο και πάνω από όλα ένας σπουδαίος άνθρωπος».

Με πληροφορίες από New York Times, Variety

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ