TV + Series

Stranger Things: Θαυμάστρια έκανε τον Τζόζεφ Κουίν να κλάψει από συγκίνηση στην Comic Con

Ο 29χρονος ηθοποιός έκανε μεγάλη αίσθηση ως Eddie Munson

Γιάννης Μπελεσιώτης
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Stranger Things: Ο Τζόζεφ Κουίν εμφανίστηκε στην Comic Con πριν λίγες ημέρες και μίλησε με το κοινό. Ο ρόλος του ως Eddie Munson και η θαυμάστρια που τον έκανε να δακρύσει από συγκίνηση.

Η τέταρτη σεζόν του Stranger Things ξεκίνησε ένα νέο trend και ξαναέβαλε στις συνειδήσεις του κόσμου για τα καλά το τραγούδι των Metallica, Master of Puppets. Το κομμάτι χρησιμοποιήθηκε σε μία από τις χαρακτηριστικές σκηνές του νέου κύκλου της διάσημης σειράς του Netflix και από τότε φιγουράρει πρώτο στα charts του Spotify. Στο επίκεντρο των φίλων τόσο του συγκροτήματος αλλά και της σειράς έχει μπει ο χαρακτήρας του Eddie Munson. Τον ρόλο υποδύεται ο 29χρονος ηθοποιός Τζόζεφ Κούιν, με τον κόσμο να μην διστάζει να εκφράζει την αγάπη προς το πρόσωπο του σε κάθε ευκαιρία.

Ο  Eddy Munson αποτελεί μία από τις καινούργιες και ενδιαφέρουσες προσθήκες του cast. Ο χαρακτήρας είναι αρχηγός του Hellfire Club, το επίσημο κλαμπ Dungeons and Dragons της πόλης Χόκινς, κιθαρίστας των Corroded Coffin και στενός φίλος του Dustin Henderson. Στη σκηνή, που έκανε αίσθηση, προστατεύει την παρέα του Stranger Things στον κόσμο του Πάνω – Κάτω από τους εχθρούς παίζοντας με πάθος στην κιθάρα του το Master of Puppets από τους Metallica. 

Το στιγμιότυπο πήρε ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις, όταν και οι ίδιοι οι Metallica κάνανε ένα ντουέτο με τον χαρακτήρα του Eddie Munson μέσω Tik Tok. Μάλιστα στο description του το αφιερώσαν με τον ίδιο τρόπο που το αφιέρωσε και εκείνος στη Chrissy Cunningham με τη φράση «Crissy, this is for you». Κάτω από το post σχολίασε ακόμα και ο επίσημος λογαριασμός του Netflix. 

Ταινίες και σειρές παίρνουν πλέον πολύ στα σοβαρά τις μουσικές επιλογές τους και ειδικότερα μία σειρά όπως το Stranger Things, που επιδιώκει να προβάλλει μέσα στην ιστορία της την κουλτούρα των 80’ s. Οι θεατές πολλές φορές ταυτίζονται με πολλά από τα κομμάτια, που «δένουν» με τις αγαπημένες σκηνές ενός show. Στην ίδια σεζόν της σειράς του Netflix υπάρχει και μία σκηνή με το τραγούδι Run up that Hill της Κέιτ Μπας, το οποίο «έντυσε» μία επίσης εντυπωσιακή σκηνή με τη Max Mayfield (Σέιντι Σινκ). Η πρωταγωνίστρια είχε ένα τρομακτικό encounter με τον villain της 4ης σεζόν, Vecna και χάρη στη χρήση του τραγουδιού κατάφερε να ξεφύγει. Το κοινό φαίνεται να εκτιμάει απόλυτα όλες αυτές τις μουσικές επιλογές και να ψάχνει διαρκώς για κρυμμένα μηνύματα πίσω από αυτές. Πολλοί χρήστες του διαδικτύου δεν δίστασαν να σχολιάσουν τη σκηνή και πως πρόκειται για μία αλληγορία αφιερωμένη σε εκείνους, που παλεύουν καθημερινά με το τέρας της κατάθλιψης. Οι ερμηνείες του κοινού προκαλούν δεσμούς δεσίματος με τους πρωταγωνιστές, κάτι το οποίο κατάλαβε καλά και το Τζόζεφ Κουίν σε πρόσφατες εμφανίσεις του.

Ο ηθοποιός βρέθηκε στο London Film και Comic Con στις 9 Ιουλίου. Εκεί πόλλοι θέλησαν να τον γνωρίσουν από κοντά και να του απευθύνουν ενδιαφέρουσες ερωτήσεις. Μάλιστα οι παρευρισκόμενοι ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, αν σκεφτούμε αναλογικά, πως ο ηθοποιός ήταν σχετικά άγνωστος μέχρι πριν μερικές εβδομάδες. Ο Τζόζεφ Κουίν για όσο βρέθηκε εκεί δεν θέλησε να δυσαρεστήσει κανέναν και υπέγραψε αυτόγραφα σε πολλούς θαυμαστές, έβγαλε φωτογραφίες, ενώ ταυτόχρονα είχε και μία σύντομη κουβέντα με τους θεατές. Την ίδια ώρα, επειδή δεν ήθελε να αφήσει κανέναν παραπονεμένο, οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης του εξέφρασαν, πως θα έπρεπε να συντομεύει για να συνεχιστεί η κανονική ροή.

Την επόμενη μέρα στις 10 Ιουλίου, ο Βρετανός ηθοποιός εμφανίστηκε στο Show Masters Comic Con, όπου είχε και πάλι μία κουβέντα με τους θαυμαστές του. Μία γυναίκα από το κοινό με το όνομα Κίμπερλι πήρε τον λόγο και θέλησε να δείξει τον θαυμασμό της για τη δουλειά του ως Eddie Munson στο Stranger Things. Επίσης τον ευχαρίστησε προσωπικά, που αφιέρωσε αρκετό από τον χρόνο του, ώστε να μιλήσει με όσους βρέθηκαν εκεί για να τον γνωρίσουν. Ο Κουίν δεν έκρυψε τη συγκίνησή του και μάλιστα σκούπισε τα δάκρυά του με τα μανίκια της μπλούζας του. Το γεγονός έχει γίνει viral στα social media.

«Στα αλήθεια έφτιαξες τη διάθεση του κόσμου το Σαββατοκύριακο και εξίσου τη δική μου. Χθες ήσουν τόσο γλυκός και ευγενικός με τον σκύλο – οδηγό μου. Είμαι τόσο ευγνώμων, σε ευχαριστούμε» πρόσθεσε η Κίμπερλι. Η νεαρή θαυμάστρια έχει ένα πρόβλημα όρασης και έχει πάντα στο πλάι της τον σκύλο της. Έπειτα ανέβασε μια φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μαζί με τον Τζόζεφ Κουίν. Το στιγμιότυπο ανέβηκε στα social media και απέσπασε αμέτρητα interactions.

Είναι ξεκάθαρο πως όλοι αγκάλιασαν τον χαρακτήρα του Eddie από το Stranger Things. Ο παρεξηγημένος ήρωας αγαπήθηκε όσο λίγοι τον τελευταίο καιρό και μαζί του ο ηθοποιός, που τον ενσαρκώνει. Ο Τζόζεφ Κουίν ακόμα και τη στιγμή της απόλυτης αναγνώρισης, δεν ξέχασε τους θαυμαστές του και έδωσε μεγάλη χαρά στους ανθρώπους που εκτιίμησαν τη δουλειά του.