TV + Series

Ταινίες παλιού ελληνικού κινηματογράφου κάθε Δευτέρα στην ΕΡΤ1

Πρεμιέρα με την «Ψεύτρα» στις 14 Φεβρουαρίου

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου θα προβάλλονται από την ΕΡΤ1 κάθε Δευτέρα στις 22:00.

Κάθε Δευτέρα στις 22:00 το βράδυ οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν στην ΕΡΤ1 αγαπημένες ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, κωμωδίες, αλλά και μιούζικαλ που άφησαν εποχή.

Από την ερχόμενη Δευτέρα (14/2) η ΕΡΤ εντάσσει και πάλι στο πρόγραμμά της, μετά από δέκα και πλέον χρόνια, ελληνικές ταινίες, μεταξύ αυτών και της ΦΙΝΟΣ ΦΙΛΜ. Ταινίες αξέχαστες, που αγαπήσαμε και συνεχίζουν να βλέπουν μικροί και μεγάλοι, ταινίες που σημείωσαν τεράστια εμπορική επιτυχία στον κινηματογράφο, ταινίες που παρακολουθούμε ακόμα και τόσα χρόνια μετά, με την ίδια ευχαρίστηση.

«Η ψεύτρα», «Μαριχουάνα στοπ», «Μια ζωή την έχουμε», «Ο φαντασμένος», «Ξύπνα Βασίλη», «Πέντε χιλιάδες ψέματα», «Ένα αστείο κορίτσι», «Η Μανταλένα», «Η Αλίκη Δικτάτωρ», «Ένας νομοταγής πολίτης», «Η αρχόντισσα και ο αλήτης» είναι μερικές από τις ταινίες που θα μας κρατούν συντροφιά κάθε Δευτέρα βράδυ. 

Τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022 θα μεταδοθεί η ελληνική ταινία, «Η ψεύτρα».       

 «Η ψεύτρα»

Κωμωδία, παραγωγής 1963

Σκηνοθεσία-σενάριο: Γιάννης Δαλιανίδης

Δ/νση φωτογραφίας: Νίκος Δημόπουλος

Σκηνογράφος: Μάρκος Ζέρβας

Μουσική: Μίμης Πλέσσας

Παίζουν: Αλίκη Βουγιουκλάκη, Αλέκος Αλεξανδράκης, Κώστας Βουτσάς, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Λαυρέντης Διανέλλος, Χλόη Λιάσκου, Βασίλης Καϊλας, Εύα Κουκούλη, Κατερίνα Γώγου

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ