TV + Series

Συντετριμμένο το Χόλιγουντ από τον θάνατο του Μπομπ Σάγκετ

O κωμικός ήταν ιδιαίτερα αγαπητός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Μπομ Σάγκετ στην σειρά Full House
Ο Μπομ Σάγκετ στην σειρά Full House © Getty Images/Ideal Image

Θλίψη στο Χόλιγουντ έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου του διάσημου κωμικού Mπομπ Σάγκετ σε ηλικία 65 ετών.

Ο διάσημος κωμικός βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου έμενε στη Φλόριντα, μετά από μία παράστασή του στο Τζάκσονβιλ. Η αιτία του θανάτου του Μπομπ Σάγκετ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, ωστόσο δεν οφείλεται σε χρήση ναρκωτικών, καθώς δεν βρέθηκε καμία ουσία από τις έρευνες.

Ο Σάγκετ πρωταγωνιστούσε στην σειρά «Full House» από το 1987 ως το 1995. Στην Ελλάδα η διάσημη αμερικανική σειρά είχε προβληθεί με τίτλο «Τρελή οικογένεια» όπου συμπρωταγωνιστούσαν οι αδελφές Όλσεν, ο Ντέιβ Κουλιέ και ο Τζον Στάμος. 

Ο τελευταίος δήλωσε συντετριμμένος για τον χαμό του συναδέλφου του. «Δεν θα έχω κάποιον φίλο σαν εκείνον. Σ’αγαπώ πολύ Μπομπ» έγραψε.


Ο Ντέιβ Κουλιέ έγραψε «Σε αγαπώ αδελφέ. Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ»


Οι αδερφές Όλσεν οι οποίες στην σειρά «Full House» ήταν οι κόρες του δήλωσαν «Ο Bob ήταν ένας από τους πιο αξιολάτρευτους, συμπονετικούς και γενναιόδωρους άνδρες. Λυπούμαστε πραγματικά που δεν είναι πλέον ανάμεσα μας. Ξέρουμε όμως θα είναι πάντα δίπλα μας να μας καθοδηγεί, όπως έκανε πάντα». 


Ο Μπίλυ Κρίσταλ έγραψε: «Βρίσκομαι σε σοκ και στεναχώρια που έμαθα ότι πέθανε ο Μπομπ Σάγκετ. Ένας υπέροχος φίλος και ένας από τους πιο αστείους και πιο γλυκούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Στέλνω την αγάπη μου στην αξιαγάπητη οικογένεια του».


Η Κατ Ντένινγκς ανέβασε μια φωτογραφία της μαζί του γράφοντας «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Αυτός ο υπέροχος άνθρωπος. Πάντα φρόντιζε να αλλάζει εκείνος ό,τι χρειαζόταν για να αισθάνομαι βολικά και ποτέ δεν σταματούσε να μιλάει για τα παιδιά του. Είναι τραγική η απώλεια του».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ