TV + Series

Netflix: Οι νέες σειρές και ταινίες που έρχονται τον Ιανουάριο

Η μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία «Ozark» επιστρέφει με τέταρτο κύκλο

Γιάννης Μπελεσιώτης
10’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τηλεοπτικός οδηγός με όλες τις νέες σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ που θα προβληθούν τον Ιανουάριο στο Netflix.

Μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, που όλοι ετοιμαζόμαστε να επιστρέψουμε στην καθημερινότητα, το Netflix φέρνει μια νέα μεγάλη γκάμα από ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ. Ξεχωρίζουν σίγουρα η νέα, τέταρτη σεζόν της πασίγνωστης σειράς «Ozark», ο τρίτος και τελευταίος κύκλος του «After Life» από τον Ρίκι Ζερβέις και το κρυφό διαμάντι «Archive 81». Την ίδια ώρα αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον οι πρεμιέρες των παραγωγών «Munich: The Edge of War» και «Home Team», ενώ οι λάτρεις των σπορ θα μπορέσουν να απολαύσουν το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Νεϊμάρ.  

Σειρές του Netflix

01/1/2022

Έρωτας βάσει Σχεδίου: Σεζόν 3    

The Hook Up Plan

Η γνωστή γαλλική σειρά του Netflix έχει δημιουργήσει το δικό της fanbase και επιστρέφει με την τρίτη της σεζόν. Μια Παριζιάνα, η Elsa, προσπαθεί να ξεπεράσει για πολύ καιρό τον πρώην σύντροφό της. Μια φίλη της νοικιάζει έναν συνοδό πολυτελείας για να την βοηθήσει, όμως το πλάνο δεν πηγαίνει βάση σχεδίου. Σε αυτό τον κύκλο μαζί με τις Charlotte και Milu αντιμετωπίζουν μεγάλες προκλήσεις και σημαντικές αποφάσεις ζωής. Μέσα στο cast των πρωταγωνιστών βρίσκεται ο Μαρκ Ράουτσμαν με αξιοσημείωτη την εμφάνιση του στο «The Tourist» με τους Τζόνι Ντεπ και Αντζελίνα Τζολί.

06/1/2022

The Club: Μέρος 2    

Η τουρκική παραγωγή, που κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με τον πρώτο της κύκλο λίγους μήνες πριν, επιστρέφει στην πλατφόρμα με τον νέο χρόνο. Με τον ερχομό ενός προσώπου από το παρελθόν, γίνεται γνωστό ποια είναι ακριβώς η ενοχή της Matilda. Η βία απειλεί την Πόλη, ενώ την ίδια ώρα Rasel και Ismet φτάνουν σε αδιέξοδο. Μια σειρά που απεικονίζει εξαιρετικά την ατμόσφαιρα της δεκαετίας του '50 στην Κωνσταντινούπολη. Σενάριο, κινηματογραφία και καλές ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς μετατρέπουν το «The Club» σε μία σίγουρη επιλογή για τον νέο μήνα. 

10/1/2022

Μυστικοί Πράκτορες: Σεζόν 3    
(Undercover)

Ακόμα μία ευρωπαϊκή παραγωγή του Netflix, που έκανε πρεμιέρα το 2019. Πρόκειται για αληθινή ιστορία. Επικεντρώνεται στο κυνήγι ενός από τους μεγαλύτερους εμπόρους ναρκωτικών στο πλανήτη και είναι γνωστός με το προσωνύμιο «The Dutchman». Η βέλγικη αστυνομία στέλνει στο κατόπι του δύο πράκτορες σε μυστική υπηρεσία και προσπαθούν να συλλάβουν τον στόχο τους στο θέρετρο που επιλέγει να περνάει πολλές από τις μέρες του. Είναι η πρώτη βελγοολλανδική παραγωγή της πλατφόρμας. Στην τρίτη σεζόν, που κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο, ένας εκ των δύο αστυνομικών, ο Bob Lemmens (Τομ Ουές), προσπαθεί να βρει το καρφί εντός του σώματος. 

14/1/2022

Πάρ’ το Αλλιώς: Σεζόν 3    
(After Life)

Η πολύ επιτυχημένη μαύρη κομεντί του Ρίκι Ζερβέις έρχεται με τον τρίτο και κατά πάσα πιθανότητα τελευταίο κύκλο της. Ο πάντα καλόκαρδος Tony βλέπει ολόκληρη τη ζωή του να γυρίζει ανάποδα, όταν η γυναίκα του χάνει τη μάχη με τον καρκίνο. Τότε αποφασίζει πως όλα είναι μάταια και αλλάζει εντελώς χαρακτήρα προς το χειρότερο. Παρόλο που έχει περάσει καιρός, ο πρωταγωνιστής δυσκολεύεται να ξεπεράσει τον χαμό της συζύγου του. Μία από τις καλύτερες σειρές του Netflix, με τον Ρίκι Ζερβέις να καταφέρνει να μπλέξει άριστα το χιούμορ, το κλάμα και τη μαύρη κωμωδία.

14/1/2022

The House    

Το «The House» είναι μία διαφορετική, animated, μαύρη κωμωδία. Άνθρωποι από διαφορετικές χρονικές περιόδους συνδέονται με τα μυστικά ενός σπιτιού. Τις φωνές τους δανείζουν στους βασικούς χαρακτήρες μία σειρά από πασίγνωστους ηθοποιούς. Ξεχωρίζουν οι Έλενα Μπόναμ Κάρτερ (Harry Potter, Fight Club) και ο Μάθιου Γκουντ (Watchmen, Imitation Game).

14/1/2022

Archive 81: Το Μυστήριο της Φωτιάς    

To «Archive 81» θα είναι το κρυμμένο διαμάντι της πλατφόρμας τον επόμενο μήνα. Ένας ειδικός αρχειοφύλακας προσλαμβάνεται για να επεξεργαστεί μερικά βίντεο μίας παραγωγού ταινιών στο παρελθόν. Τυχαία ανακαλύπτει όμως πως εκείνη προσπαθούσε να ξεσκεπάσει μία επικίνδυνη αίρεση. Οι βασικοί χαρακτήρες της ιστορίας αποτυπώνονται από γνωστούς και ελπιδοφόρους ηθοποιούς. Ξεχωρίζουν οι Μαμαντού Ατιέ (The Circle, Get Down), Ντίνα Σιάμπι (Jack Ryan, Daredevil) και Αριάνα Νιλ (Fruitvale Station). 

21/1/2022

Όζαρκ: Σεζόν 4 Μέρος 1    

Ο τέταρτος κύκλος της σειράς «Ozark» είναι σίγουρα από τους πιο πολυαναμενόμενους τον Ιανουάριο στο Netflix. Η οικογένεια Byrd του οικονομικού συμβούλου Marty μπλέκει με το ξέπλυμα μαύρου χρήματος για να προστατευτεί από έναν μεγάλο βαρόνο καρτέλ. Τώρα οι φθαρμένες οικογενειακές σχέσεις των Byrd απειλούν να τα τινάξουν όλα στον αέρα. Μοναδική σειρά με το story των Μπιλ Ντιμπιούκ και Μαρκ Γουίλιαμς να είναι πολύ ενδιαφέρον. Οι ερμηνείες των Τζέισον Μπέιτμπαν και Λόρα Λίνεϊ συγκλονίζουν, όμως εκείνη που κλέβει στην πραγματικότητα την παράσταση είναι η Τζούλια Γκάρνερ. Σαν Ruth Langmore έχει καταφέρει να αποσπάσει δύο βραβεία Emmy για τον συγκεκριμένο ρόλο.

25/1/2022

Snowpiercer: Σεζόν 3 - Νέα επεισόδια κάθε εβδομάδα   

Η ταινία του 2013 με τον Κρις Έβανς, που κέρδισε όλες τις εντυπώσεις και απέσπασε αποθεωτικες κριτικές, έχει μεταφερθεί και στη μικρή οθόνη από το 2020. Αποτελεί μία προσπάθεια των Γκριμ Μάνσον και Τζος Φρίντμαν και ακολουθεί την ίδια ιστορία. Επτά χρόνια μετά το τέλος της ανθρωπότητας εξαιτίας ενός τεράστιου κύματος παγετού, οι τελευταίοι επιζώντες είναι μαζεμένοι σε ένα τρένο που κάνει τον γύρο του κόσμου. Στον νέο κύκλο ο Layton προσπαθεί να εντοπίσει έναν βιώσιμο πλανήτη για να εγκατασταθεί η ανθρωπότητα. Ίντο Γκόλντμπεγκ από το «Peaky Blinders» και Άλισον Ράιτ απο το «The Americans» αξίζουν την προσοχής σας από το πρωταγωνιστικό cast. Τα νέα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα κάθε εβδομάδα.

27/1/2022

Είναι Παγίδα!    
(Framed! A Sicilian Murder Mystery)

Μια ιταλική παραγωγή που φέρνει κωμικά στοιχεία μαζί με μυστήριο. Δύο τεχνικοί τηλεόρασης γίνονται άθελά τους μάρτυρες σε μία δολοφονία. Τα δύσκολα έρχονται όταν πρέπει να αποδείξουν πως δεν έχουν καμία εμπλοκή στην υπόθεση.

27/1/2022

Chosen    

Οι δημιουργοί του «The Rain» επιστρέφουν με μία ακόμη σειρά επιστημονικής φαντασίας. Είναι δανικής παραγωγής και στο επίκεντρο βρίσκεται η 17χρονη Ema και η πόλη στην οποία μένει. Το Μίντελμπο είναι γνωστή ως περιοχή που τη χτύπησε ένας μεγάλος μετεωρίτης και το μέρος κερδίζει κάθε χρόνο πολλούς επισκέπτες. Οι Γιάνικ Τάι Μόσολτ και Κρίστιαν Ποτάλιβο ακολουθούν τη συνταγή που γνωρίζουν πολύ καλά και υπόσχονται ακόμα μία μεγαλή επιτυχία από τους ίδιους.

28/1/2022

Φέρια: Το Σκοτεινότερο Φως  
(Feria: The Darkest Light)

Οι ευρωπαϊκές παραγωγές συνεχίζουν πρωταγωνιστούν στο Netflix και το «Feria» είναι μία από αυτές. Σε πόλη της Ανδαλουσίας στα μέσα της δεκαετίας του ΄90, δύο αδερφές θα ανακαλύψουν μερικά σκοτεινά μυστικά που αφορούν τη ζωή των γονιών τους. Μια ενδιαφέρουσα νέα σειρά γύρω από την αγροτική ζωή της Ισπανίας, με τα τοπία της Ανδαλουσίας να δίνουν όμορφες εικόνες σε όσους επιλέξουν να την παρακολουθήσουν.

28/1/2022

Η Κατάσκοπος από το Παρελθόν    
(In From the Cold)

Η νέα σειρά του Netflix, που κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα τον Ιανουάριο, είναι μία από τις πιο πολυαναμενόμενες. Μια μόνη αμερικανίδα μητέρα προσπαθεί να ισορροπήσει μία καθημερινότητα ως γονιός και παράλληλα ως μυστική πράκτορας. Μια περιπέτεια που θα συναρπάσει, θυμίζοντας τη διάσημη σειρά κατασκοπείας «The Americans». Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους απαρτίζουν έμπειροι ηθοποιοί της αμερικάνικης τηλεόρασης με τους Μαργκαρίτα Λεβιέβα (Adventureland, The Lincoln Lawyer), Κίλιαν Ο΄ Σάλιβαν (Vikings, The Blacklist) και Λίντια Φλέμινγκ να κάνουν την εμφάνισή τους.

28/1/2022

Η Γυναίκα στο Σπίτι Απέναντι από το Κορίτσι στο Παράθυρο        
(The Woman in the House Across the Street From the Girl in the Window)

Η τηλεοπτική επιστροφή της Κρίστεν Μπελ είναι γεγονός. Μια πληγωμένη καλλιτέχνιδα βλέπει τη ζωή της να αλλάζει ολοκληρωτικά, όταν ένας νέος και όμορφος γείτονας μετακομίζει απέναντι από το σπίτι της. Ο ερχομός του φαίνεται να είναι το φως στο τέλος ενός μεγάλου και σκοτεινού τούνελ για εκείνη, μέχρι που γίνεται μάρτυρας σε μία δολοφονία. Μαζί με την Μπελ πρωταγωνιστούν οι Μάικ Ίλι (The Takers, 2 Fast and 2 Furious) και Έιπι Πρατ (Rattlesnake). Μία μαύρη κωμωδία που έχει τα φόντα να κερδίζει πολλούς φίλους τον Ιανουάριο.

Ταινίες του Netflix

05/1/2022

Τραπέζι για Τέσσερις    
(Four to Dinner)    

Ακόμα μία ιταλική παραγωγή που έρχεται στην πλατφόρμα τον Ιανουάριο. Τέσσερις ελεύθεροι φίλοι κάνουν διαφορετικούς συνδυασμούς σχέσεων. Στη συγκεκριμένη ταινία θα μπορείτε να βρείτε τον Τομάσο Μπάσιλι από το «Rise of Empires: Ottoman». Ενδιαφέρον story με φόντο τα πανέμορφα τοπία της Ρώμης.

06/1/2022

Άγονη Γη        
(The Wasteland)

Η πλατφόρμα έχει φτιάξει τη δική της παράδοση με horror παραγωγές και αυτή συνεχίζεται και τον νέο μήνα. Η ζωή μιας οικογένειας που ζει στην απομόνωση έρχεται να αναταραχτεί από ένα τρομακτικό πλάσμα που δοκιμάζει τους δεσμούς ανάμεσα στα μέλη της. Ισπανική παραγωγή που απαρτίζεται από πολλούς γνωστούς ηθοποιούς της Ιβηρικής Χερσονήσου. Ένας εξ αυτών έχει εμφανιστεί και στην ταινία «Το δέρμα που κατοικώ» με τον Αντόνιο Μπαντέρας (Roberto Alamo).

07/1/2022

Mother/Android          

Στην εποχή που ζούμε και στην έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού, οι post apocalyptic ταινίες και σειρές έχουν γίνει πλέον της μόδας. Η ταινία «Mother/Android» είναι μία από αυτές. Μια ομάδα ανδροειδών αλλάζει για πάντα τη μορφή του πλανήτη Γη, κάνοντάς την ένα επικίνδυνο περιβάλλον. Η Κλόε Γκρέις Μόρετζ (Kick Ass, Carrie, Let me In) συμπρωταγωνιστεί με τον Άλτζι Σμιθ (Detroit), ενώ ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Μάτσον Τόμλιν παίρνει το βάπτισμα του πυρός σε ό,τι έχει να κάνει με ακριβές χουλιγουντιανές παραγωγές.

11/1/2022

Η Προέλευση του Κόσμου     
(Dear Mother)  

Η επόμενη ταινία του Netflix έρχεται από τη Γαλλία. Ο Louie ανακαλύπτει μία μέρα πως η καρδιά του σταμάτησε να χτυπά. Δεν είναι νεκρός, μπορεί να περπατήσει και να επικοινωνήσει, όμως δεν έχει σφυγμό. Με τη βοήθεια της γυναίκας του και ενός φίλου προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια. Ο Λορέν Λαφίτ (Elle, Tell No One, The Crimson Rivers) πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί τη γαλλική ταινία του 2020.

20/1/2022

Βασιλική Μεταχείριση           
(The Royal Treatment)

Η ταινία αποτελεί το ντεμπούτο του Μένα Μάσουντ (Alladin, Jack Ryan) στην πλατφόρμα του Netflix. Μαζί με τη Λάουρα Μαράνο (The Perfect Date) και την Τσέλσι Πρέστον Κρέιφορντ (What We Do in The Shadows) πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία του Netflix. Μια κομμώτρια από τη Νέα Υόρκη βρίσκει ως ευκαιρία ζωής να δουλέψει στον γάμο ενός πρίγκιπα. Αυτό που απειλεί να τα χαλάσει όλα είναι η χημεία μεταξύ τους. Στη σκηνοθεσία ο Ρικ Γιάκομπσον ο οποίος έχει βρεθεί στο παρελθόν σε μεγάλες και ακριβές παραγωγές (Ash vs The Evil Dead, Spartacus, Knightfall).

21/1/2022

Μόναχο: Στα Πρόθυρα Πολέμου        
(Munich - The Edge of War)

Στα τέλη Ιανουαρίου αναμένεται η πρεμιέρα του «Munich - The Edge of War», η οποία αποτελεί μία ελπιδοφόρα και ακριβή προσπάθεια από το Netflix. Βασίζεται στο μπεστ σέλερ του Ρόμπερτ Χάρις, καλύπτει τα γεγονότα που συνέβησαν το 1938 και αφορούσαν την προσπάθεια ενός βρετανού διπλωμάτη στο Μόναχο να βάλει τέλος σε όποιες σκέψεις υπήρχαν για έναν παγκόσμιο πόλεμο. Εκεί συναντά έναν παλιό του συμφοιτητή, που δουλεύει για τη γερμανική κυβέρνηση. Χουλιγουντιανό cast με το όνομα του Τζορτζ ΜακΚέι να λάμπει από τη συμμετοχή στην ταινία «1917» που συγκλόνισε κριτικούς και κοινό. Μαζί του ο Γιάνις Νιβόνερ (Jonathan, Mute), Λιβ Λίσα Φράις από την ιστορική γερμανική ταινία «The Wave» και ο βραβευμένος με Όσκαρ Τζέρεμι Άιρονς. Ο Τζορτζ ΜακΚέι έμαθε Γερμανικά αποκλειστικά γι' αυτόν τον ρόλο.

28/1/2022

Ομάδα εντός Έδρας   
(Home Team)     

Όσοι αναρωτιούνται για το πού ήταν χαμένος ο Τέιλον Λάουντνερ, θα έχουν την ευκαιρία να τον δουν στην ταινία «Home Team». Βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία, που άφησε μαύρη κηλίδα στον αμερικάνικο αθλητισμό. Η ομάδα του NFL Νιου Όρλεανς Σαιντς και ο προπονητητής τους Σον Πέιτον μπλέχτηκαν σε ένα σκάνδαλο που άφησε τον τεχνικό τους μακριά από τους πάγκους το 2012. Ο Πέιτον, τον οποίο υποδύεται ο γνωστός Κέβιν Τζέιμς, αποφασίζει να μη μείνει μακριά από την προπονητική και να αναλάβει την ομάδα του γιου του σε μία μικρή πόλη του Τέξας. Η χαρούμενη πλευρά ενός από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα του αθλητισμού.

Ντοκιμαντέρ του Netflix

18/1/2022

The Puppet Master: Το Κυνήγι του Υπέρτατου Απατεώνα    

Το Netflix έχει και αυτόν τον μήνα ένα true crime documentary για τους φίλους του είδους. Μέσα σε τρία επεισόδια ξεδιπλώνεται η ιστορία ενός από τους πιο διαβόητους κακοποιούς. Είναι υπεύθυνος για την κλοπή τεράστιων χρηματικών ποσών, κατέστρεψε πολλές ζωές και καταδικάστηκε το 2005. Η ιστορία όμως παίρνει μία ενδιαφέρουσα τροπή, καθώς φτάνει μέχρι το σήμερα. Από τους δημιουργούς Πολ Αντελστέιν και Άνταμ Μπρουκς που είναι υπαίτιοι για την επιτυχημένη σειρά «The Imposters».

25/1/2022

Νεϊμάρ: Το Τέλειο Χάος   
(Neymar: The Perfect Chaos)

Αν υπήρχε ένα κλαμπ παρεξηγημένων ποδοσφαιριστών, τότε ο Νεϊμάρ θα ήταν σίγουρα ο επικεφαλής του. Μία από τις πιο ταλαντούχες μα συνάμα αμφιλεγόμενες προσωπικότητες που έχει βγάλει ο κόσμος του αθλητισμού. Στο ντοκιμαντέρ του Netflix μιλάει για τα καλά και κακά κομμάτια της ζωής του στο γήπεδο. Εκεί θα μπορείτε να δείτε και άλλους μεγάλους παίκτες να μιλάνε για εκείνον όπως ο Κιλιάν Εμπαπέ ή θρύλους του αθλήματος όπως οι Μέσι και Ντέιβιντ Μπέκαμ. Σίγουρα δεν χάνεται από τους λάτρεις του ποδοσφαίρου. 

Παιδικές ταινίες και σειρές του Netflix

04/1/2022

Ομάδα σε Δράση
(Action Pack)    

Με καρδιά, σπιρτάδα και υπερδυνάμεις, τα ηρωικά παιδιά της Ακαδημίας Δράσης συνεργάζονται για να πολεμήσουν τους κακούς, αλλά και για να αναδείξουν το καλό μέσα τους.

07/1/2022

Τζόνι Τεστ: Σεζόν 2    

Από εικονικούς μάγους μέχρι μάχες με αληθινά τέρατα, ο Τζόνι και ο Ντούκι μπλέκουν σε μια σειρά από εξωφρενικές περιπέτειες που σπάνια καταλήγουν βάσει σχεδίου.

14/1/2022

Riverdance: Μια Περιπέτεια Κινουμένων Σχεδίων     

Μετά από μια απώλεια, ο Ιρλανδός Κίγκαν και η Ισπανίδα φίλη του, Μόγια, μαθαίνουν να χορεύουν μέσα από τον κίνδυνο και την απόγνωση μαζί με μαγικά πνεύματα ελαφιού.

18/1/2022

Mighty Express: Τρενομπελάδες

Ένα πονηρό δίδυμο ξεγέλασε τα τρένα και κατέλαβε το Κέντρο Αποστολών! Μπορεί ο Φλίκερ να δείξει το ταλέντο του στις ράγες για να σώσει την κατάσταση και τους φίλους του;

21/1/2022

That Girl Lay Lay       

Η ιδιόρρυθμη μαθήτρια Σέιντι προσπαθεί να τα βγάλει πέρα στο λύκειο και να κρατήσει ένα μεγάλο μυστικό, όταν το κουλ άβατάρ της ζωντανεύει ως η ασυγκράτητη φίλη Λέι Λέι.

25/1/2022

Έιντα Τουίστ, η Επιστήμονας: Σεζόν 2         

Αυτήν τη σεζόν, η Έιντα και οι πανέξυπνοι φίλοι της αναζητούν παντού απαντήσεις, από ψηλά στον ουρανό μέχρι κάτω στη Γη και όπου αλλού μπορείτε να φανταστείτε!

28/1/2022

Angry Birds: Καλοκαιρινή Τρέλα      

Τα αίματα ανάβουν και τα πούπουλα πετάνε όταν οι έφηβοι Ρεντ, Τσακ, Μπομπ και Στέλλα περνάνε ένα άγριο καλοκαίρι με τα άλλα Angry Birds στην κατασκήνωση Σπλίντεργουντ!       

Μην χάσετε επίσης


01/1/2021

Επικίνδυνη Αποστολή 2 (Mission: Impossible II)

Επικίνδυνη Αποστολή - Πρωτόκολλο: Φάντασμα (Mission: Impossible - Ghost Protocol) 

Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση (Mission: Impossible - Fallout)