TV + Series

Πίτερ Ντίνκλατζ για το τέλος του Game of Thrones: Ξεπεράστε το

«Ο καθένας είχε τις δικές του θεωρίες ενώ παρακολουθούσαν την σειρά, αλλά καμιά τους δεν ήταν τόσο καλή όσο αυτό που έδωσε η σειρά, νομίζω»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Πίτερ Ντίνκλατζ που υποδύθηκε τον Τύριον Λάνιστερ στο Game of Thrones μίλησε για το τέλος της σειράς-φαινόμενο.

Ο Πίτερ Ντίνκλατζ παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων για τα «παράπονα» που είχαν οι φανς από το τέλος του «Game of Thrones», της σειράς-φαινόμενο που συμμετείχε ως «Τύριον Λάνιστερ».

Συγκεκριμένα, ο δημοφιλής ηθοποιός μιλώντας στους Times της Νέας Υόρκης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε όλο αυτόν τον «χαμό» που προκάλεσε το φινάλε του «Game of Thrones». 

«Ηθελαν [οι φανς] τους όμορφους λευκούς ανθρώπους να φεύγουν μαζί στο ηλιοβασίλεμα. Παρεμπιπτόντως, είναι μυθοπλασία. Υπάρχουν δράκοι σε αυτό. Ξεκολλήστε. Η σειρά ανατρέπει αυτό που σκέφτεσαι, και αυτό είναι που μου αρέσει. Ναι, ονομαζόταν “Game of Thrones”, αλλά στο τέλος, όταν ο κόσμος με πλησίαζε στο δρόμο με ρωτούσε: “ποιος θα ανέβει στο θρόνο;”. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σκέφτονταν μόνο αυτό μιας και η σειρά ήταν πολλά περισσότερα από αυτό», δήλωσε ο Ντίνκλατζ και πρόσθεσε: 

«Μία από τις αγαπημένες μου στιγμές ήταν όταν ο δράκος έκαψε τον θρόνο γιατί έτσι σαν να σκότωσε την όλη συζήτηση γύρω από αυτό, κάτι που είναι πραγματικά ασεβές και κάπως λαμπρό εκ μέρους των δημιουργών της σειράς: “σκάσε, δεν πρόκειται για αυτό.” Συνεχώς αυτό έκαναν, όπου άλλο νόμιζες και άλλο σου έδιναν. Ο καθένας είχε τις δικές του θεωρίες ενώ παρακολουθούσαν την σειρά, αλλά καμιά τους δεν ήταν τόσο καλή όσο αυτό που έδωσε η σειρά, νομίζω».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ