TV + Series

Η Ελένη Μενεγάκη είναι έτοιμη για τη μεγάλη επιστροφή

Μετά από ένα χρόνο απουσίας, η πολυαναμενόμενη επιστροφή της «βασίλισσας» της ελληνικής τηλεόρασης στο Mega είναι γεγονός

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιάννης Μούτσος,Σάββας Πούμπουρας, Ελένη Μενεγάκη,Δημήτρης Ουγγαρέζος και Ελιάνα Χρυσικοπούλου.
Γιάννης Μούτσος, Σάββας Πούμπουρας, Ελένη Μενεγάκη, Δημήτρης Ουγγαρέζος και Ελιάνα Χρυσικοπούλου. ©NDP

Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση και το Mega με Ουγγαρέζο, Πούμπουρα, Χρυσικοπούλου και Μούτσο στη νέα της ομάδα.

Η εκπομπή «Ελένη» ετοιμάζεται πυρετωδώς από τον Απρίλιο και έρχεται ανανεωμένη, με νέους και παλιούς συνεργάτες να απαρτίζουν την ομάδα της Ελένης Μενεγάκη, που την προηγούμενη τηλεοπτική χρονιά αποφάσισε να μείνει μακριά από την τηλεόραση.

Μάλιστα, το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε και η συνέντευξη Τύπου για την εκπομπή της, στο Βοτανικό Κήπο, με την Ελένη Μενεγάκη να είναι χαρούμενη για την επιστροφή της στο Mega, στο κανάλι που έκανε τα πρώτα της βήματα, καθώς και ενθουσιασμένη για τη σύνθεση της νεάς της ομάδας.

Τα πρόσωπα που θα βρίσκονται μαζί της είναι ο Σάββας Πούμπουρας, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Την ειδησεογραφική ατζέντα της ημέρας θα παρουσιάζει ο Γιάννης Μούτσος.

Γιάννης Μούτσος, Σάββας Πούμπουρας, Ελένη Μενεγάκη, Δημήτρης Ουγγαρέζος και Ελιάνα Χρυσικοπούλου.
Γιάννης Μούτσος,Σάββας Πούμπουρας, Ελένη Μενεγάκη,Δημήτρης Ουγγαρέζος και Ελιάνα Χρυσικοπούλου. ©NDP

Η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη στις 8 Σεπτεμβρίου, μετά το μεσημεριανό δελτίο του Mega και συγκεκριμένα στις 13.50.

H Ελένη Μενεγάκη σε μια συνάντηση τετ-α-τετ με τους δημοσιογράφους μίλησε για όλα. «Η χρονιά που πέρασε ήταν μια χρονιά κατ' αρχάς ξεκούρασης για μένα. Ήταν μια χρονιά που δεν ήξερα αν θα μ' αρέσει, αν δεν θα μ' αρέσει που βρίσκομαι εκτός δουλειάς. Ήταν μια χρονιά στα τυφλά που όμως μου έδωσε τη δυνατότητα για πρώτη φορά να δω την τηλεόραση και εγώ απ' έξω, να κάνω πραγματικά ζάπινγκ χωρίς σκέψη», είπε.

Ανέφερε δε πως το «ναι» στο MEGA, εκεί που έκανε τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση και έχει συνδέσει με γέλια και ανεμελιά, ήρθε πολύ φυσικά. «Θέλω να έχει χαρά και ευχαρίστηση η εκπομπή. Να είναι η ευχάριστη παρέα των τηλεθεατών» είπε. 

Με την πρεμιέρα να πλησιάζει, η Ελένη Μενεγάκη έδειξε τον ενθουσιασμό και την ανυπομονησία της για την επιστροφή κοντά στον κόσμο μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες. 

Η Ελένη Μενεγάκη
Η Ελένη Μενεγάκη, στην παρουσίαση της νέας της εκπομπής. © NDP

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ