TV + Series

The Morning Show: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της 2η σεζόν

Τζένιφερ Άνιστον και Ρις Γουίδερσπουν επιστρέφουν στις 17 Σεπτεμβρίου

42700073_562246877585728_3324353125745164288_n.jpg
Ελένη Μπεζιριάνογλου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τζένιφερ Άνιστον και Ρις Γούιδερσπουν στη σειρά The Morning Show
© Apple TV+

The Morning Show: Η τηλεοπτική σειρά με τη Τζένιφερ Άνιστον και τη Ρις Γουίδερσπουν που κέρδισε βραβεία και κοινό επιστρέφει. Δείτε το τρέιλερ της 2ης σεζόν.

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που η Τζένιφερ Άνιστον και η Ρις Γουίδερσπουν υποδύονταν τις αδερφές Γκριν στα Φιλαράκια. Ωστόσο, η τελευταία τους συνεργασία το 2019 στη σειρά "The Morning Show" έδειξε πόσο έχουν εξελιχθεί ως ηθοποιοί και πώς μια σειρά μπορεί να αγγίξει «ευαίσθητες χορδές» χωρίς να γίνει «μελό». Σε μια εποχή που η σεξουαλική παρενόχληση στον εργασιακό χώρο αποτελεί μείζον θέμα συζήτησης, η δραματική σειρά καταφέρνει να το προσεγγίσει με έναν αληθινό, ωμό τρόπο που φέρνει αντιμέτωπους με τις ευθύνες τους όχι μόνο τους θύτες αλλά και το περιβάλλον που τους επιτρέπει τέτοιες συμπεριφορές.

Οι δύο χολιγουντιανές σταρ συμμετέχουν στην παραγωγή της σειράς της Apple TV+, ενώ έχουν και τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ως συμπαρουσιάστριες μιας πρωινής εκπομπής. Με συμπρωταγωνιστές τους Στιβ Καρέλ, Μπίλι Κρούντουπ και Γκούγκου Μπάτα-Ρο, το "Morning Show" ακολουθεί την «χιονοστιβάδα» εξελίξεων που επιφέρουν οι καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης του πρώην δημοφιλούς παρουσιαστή της εκπομπής. Παράλληλα, η Άνιστον προσπαθεί να σώσει ό,τι μπορεί από την εκπομπή τους ενώ παλεύει να αποδείξει στους άνδρες-στελέχη του ομίλου ότι έχει ακόμα θέση σε ένα χώρο που θεωρεί τις γυναίκες αυτής της ηλικίας «ξοφλημένες».

Τζένιφερ Άνιστον και Ρις Γούιδερσπουν στη σειρά The Morning Show

Η Apple πίστευε τόσο σε αυτή τη σειρά που έκλεισε από την αρχή συμβόλαιο για δύο σεζόν. Όπως φαίνεται επιβεβαιώθηκε, αφού το "Morning Show" είχε αρκετές υποψηφιότητες στα βραβεία Emmy και SAG, με την Άνιστον να κερδίζει για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά. Η 2η σεζόν θα κυκλοφορούσε το 2020, όμως όπως ήταν αναμενόμενο, η πανδημία έφερε καθυστερήσεις αλλάζοντας τα σχέδια.

Πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησε το τρέιλερ της δεύτερης σεζόν, η πρεμιέρα της οποίας έχει προγραμματιστεί για τις 17 Σεπτεμβρίου 2021. Τι θα δούμε; Η πρώτη σεζόν «γκρέμισε» ό,τι κατεστημένο υπήρχε στο χώρο, άρα η νέα σεζόν έρχεται με μια νέα σειρά πραγμάτων, ένα χάος στο οποίο ο καθένας ψάχνει να βρει τη θέση του και τα πατήματά του. Αυτό που γνωρίζουμε επίσης είναι ότι με την εμφάνιση της πανδημίας, οι σεναριογράφοι έγραψαν ξανά αρκετά κομμάτια, θέλοντας ίσως να συμπεριλάβουν αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση στη σειρά. Εξάλλου, η σειρά αφορά μια πρωινή εκπομπή που ασχολείται με τις ειδήσεις, με όσα συμβαίνουν στον κόσμο και η διευθύντρια του Morning Show Μίμι Λέντερ είπε ότι «το σενάριο θα αντικατοπτρίζει τον κόσμο στον οποίο ζούμε αυτή τη στιγμή».

The Morning Show — Season 2 Official Teaser | Apple TV+

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ