TV + Series

Τι παίζει στην τηλεόραση αυτή την εβδομάδα | 27 Μαΐου - 2 Ιουνίου

Οι τηλεοπτικές σειρές, οι ταινίες κι οι εκπομπές που θα μας καθηλώσουν

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 786
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σκηνή από την σειρά Wonderland στην Cosmote TV
Σκηνή από την σειρά Wonderland στην Cosmote TV

Τι θα δούμε στην τηλεόραση την εβδομάδα 27 Μαΐου - 2 Ιουνίου - Οι καλύτερες σειρές, ταινίες και εκπομπές.

Wonderland
Η νέα σειρά της Cosmote TV περιστρέφεται γύρω από μια παθιασμένη ιστορία αγάπης που αψηφά τον χρόνο και αντιστέκεται στην ανθρώπινη μοίρα. Ο Τζέρεμι, ένας μοναχικός 33χρονος άνδρας που ζει στο Παρίσι, ξεκινά να εργάζεται ως μπάρμαν στο κλαμπ The Wonderland. Εκεί ερωτεύεται τη φωτογραφία μίας γυναίκας από τη δεκαετία του 1960. Θα ταξιδέψει πίσω στον χρόνο, θα συναντήσει τη μυστηριώδη γυναίκα και θα δει τη ζωή του να παίρνει μία απροσδόκητη τροπή που ποτέ δεν είχε φανταστεί. Από την Παρασκευή 28 Μαΐου στις 18.00, στο Cosmote Series Marathon HD, με 6 επεισόδια back-2-back.

Traces
Η 23χρονη πτυχιούχος Χημείας, Έμα Χέτζις, προσλαμβάνεται στο Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής Επιστήμης και Ανατομίας της Σκοτίας, όπου συμμετέχει σε διαδικτυακό μάθημα Εγκληματολογίας. Ανακαλύπτει ότι, η περίπτωση που μελετά, της είναι τελικά τρομακτικά οικεία. Πρόκειται για την ανεύρεση του πτώματος της μητέρας της πριν από 18 χρόνια. Επιτέλους, είναι η ώρα να ανακαλύψει τι ακριβώς της είχε συμβεί. Η σειρά είναι διαθέσιμη στο ERTFLIX, ως τη Δευτέρα 31 Μαΐου.

traces.jpeg

Exit
Τέσσερις φίλοι επενδυτές που έγιναν εκατομμυριούχοι πριν τα τριάντα τους και ζουν στο Όσλο, αναζητούν διεξόδους από την απαιτητική καθημερινότητά τους. Η βραβευμένη σειρά οκτώ επεισοδίων «Exit», που βασίζεται σε πραγματικές ιστορίες τις οποίες αποκάλυψαν σε συνεντεύξεις τους τέσσερις πετυχημένοι νορβηγοί επιχειρηματίες, επιστρέφει με μια εξίσου συναρπαστική δεύτερη σεζόν και με βασικό πρωταγωνιστή τον Σουηδό ηθοποιό Σάιμον Τζ. Μπέργκερ το Σάββατο 29 Μαΐου στις 23.00 στο Cosmote Series Marathon HD.

War of the Worlds
Ο δεύτερος κύκλος της δραματικής σειράς επιστημονικής φαντασίας σε παραγωγή CANAL+ και FOX, δημιουργία του βραβευμένου με BAFTA, Howard Overman, κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 31 Μαΐου στις 21.50 αποκλειστικά στο FOX, το οποίο είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision. Η σύγχρονη, τηλεοπτική εκδοχή του κλασικού μυθιστορήματος του H.G. Wells, που διαδραματίζεται στη Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο, επιστρέφει με τον δεύτερο κύκλο. Πρωταγωνιστούν ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα και υποψήφιος για βραβεία EMMY και Tony, Gabriel Byrne και η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα και Critics Choice Award, Daisy Edgar-Jones). Συμπρωταγωνιστούν οι Léa Drucker, Natasha Little, Stéphane Caillard κ.ά.

fox_wotw_2_premiere_4.jpg

Departure
Η ευφυέστατη ερευνήτρια Κέντρα Μάλεϊ καλείται από τον μέντορά της Χάουαρντ Λόσον, να ηγηθεί της ομάδας που ερευνά τη μυστηριώδη εξαφάνιση μιας επιβατικής πτήσης πάνω από τον Ατλαντικό. Ανασταλτικοί παράγοντες είναι τόσο ο πρόσφατος θάνατος του άντρα της και η διαπαιδαγώγηση του νεαρού θετού της γιου, όσο και «δυνάμεις» που προσπαθούν να σταματήσουν τις έρευνες. Πολιτική δολοφονία, τρομοκρατικό χτύπημα, ή κάτι άλλο; Αξίζει να σημειωθεί πως ο  Κρίστοφερ Πλάμερ πρόλαβε να ολοκληρώσει τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν της σειράς, πριν αποβιώσει στις 5 Φεβρουαρίου 2021. Εξαιτίας της πανδημίας, τα γυρίσματα για τη συμμετοχή του Πλάμερ έγιναν στο σπίτι του, καθώς δεν ήταν εύκολο να πραγματοποιηθούν ταξίδια.

departure-1-1.jpeg

Flack
Η βραβευμένη με Όσκαρ Άννα Πάκουιν (The Piano, True Blood) επιστρέφει στη μικρή οθόνη στο ρόλο της Ρόμπιν, μίας εργαζόμενης σε εταιρεία δημοσίων σχέσεων του Λονδίνου. Δουλειά της είναι να διατηρήσει υψηλό το προφίλ των celebrity πελατών της, την ίδια ώρα που η δική της ζωή καταρρέει. Δημιουργός και σκηνοθέτης του «Flack» είναι ο Όλιβερ Λάνσεϊ (Endeavour, Dr Who,) ενώ τρία επεισόδια έχει σκηνοθετήσει και ο υποψήφιος για 2 Όσκαρ Πίτερ Κατανέο (The Full Monty). Ο πρώτος κύκλος της σειράς (6 επεισόδια) κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 30 Μαΐου στις 18.00, ενώ στις 23.30 παίρνει τη σκυτάλη η δεύτερη σεζόν (6 επεισόδια) με όλα τα επεισόδια back-2-back.

cosmote-tv-flack.jpg

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ