TV + Series

Τι παίζει στην τηλεόραση αυτή την εβδομάδα | 20-26 Μαΐου

Οι τηλεοπτικές σειρές, οι ταινίες κι οι εκπομπές που θα μας καθηλώσουν

A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 785
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τι θα δούμε στην τηλεόραση την εβδομάδα 20-26 Μαΐου - Οι καλύτερες σειρές, ταινίες και εκπομπές.

«The Devil Has A Name» Μπορεί ένας κοινός θνητός να τα βάλει με το κατεστημένο και τα μεγάλα συμφέροντα; Ένα υπερ-φιλόδοξο στέλεχος πετρελαϊκής εταιρίας εκθέτει ολόκληρη τη βιομηχανία πετρελαίου, όταν επιχειρήσει να εξαπατήσει έναν προσφάτως χηρεμένο αγρότη ο οποίος έχει χάσει τα πάντα. Η Erin Brockovich συναντά τα «Σκοτεινά Νερά» σε ένα συναρπαστικό θρίλερ το οποίο είναι διαθέσιμο από σήμερα στην on Demand υπηρεσία του Vodafone TV.


«Special» Αποκομμένος σχεδόν από τη μητέρα του, ο Ράιαν συνεχίζει να εξερευνά μόνος του τον κόσμο, με όλα τα σύνθετα σκαμπανεβάσματα της ζωής και του έρωτα. Η 2η σεζόν της σειράς ξεκινάει σήμερα στις 20 Μαΐου στο Netflix.


«Creepshow» Οι θρυλικές εκδόσεις EC Comics της δεκαετίας του ’50 ζωντανεύουν ξανά, μέσα από τη σειρά ανθολογίας «Creepshow». Η δημοφιλής horror σειρά, που βασίζεται στην κλασική ομώνυμη κωμωδία τρόμου (1982) του Τζορτζ Ρομέρο, αποτελεί δημιούργημα των βετεράνων του είδους Στίβεν Κινγκ και Γκρεγκ Νικοτέρο («The Walking Dead»). Στη 2η σεζόν ξετυλίγονται 6 ιστορίες-βινιέτες που υπογράφουν διαφορετικοί σκηνοθέτες, όπως οι Ντέιβιντ Μπράκνερ, Ροξάν Μπέντζαμιν, Ρομπ Σράμπ, Τζον Χάρισον, Τομ Σαβίνι και ο Γκρεγκ Νικοτέρο. Η 2η σεζόν επτά επεισοδίων του «Creepshow» κάνει πρεμιέρα απόψε στο Cosmote Series Marathon HD (18.00).


«My life on MTV» Τέσσερις δεκαετίες έχουν περάσει από τη στιγμή που η επανάσταση στη μουσική άρχισε να καταγράφεται στην τηλεόραση. Σαράντα χρόνια! Χιλιάδες αξέχαστες στιγμές. Τώρα, το MTV προσκαλεί το κοινό σε ένα νοσταλγικό ταξίδι, χρησιμοποιώντας υλικό από τα αρχεία του ανά τον κόσμο, για να ξαναζήσει τις σημαντικότερες στιγμές του MTV με τους πιο αξέχαστους καλλιτέχνες από το 1981 μέχρι το 2020. Η πρεμιέρα της νέας σειράς του MTV είναι το Σάββατο 22 Μαΐου στις 11:30 στην Cosmote TV και τη Nova.


«Κόνδορας» Η σειρά θρίλερ συνωμοσίας 10 ωριαίων επεισοδίων, αμερικάνικης παραγωγής 2018, έρχεται επίσης αυτό το Σάββατο στις 22.00 στην ΕΡΤ2. Ιδεαλιστής νεαρός αναλυτής της CIA δοκιμάζεται, όταν βρεθεί αντιμέτωπος με ένα δίλημμα που απειλεί τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων, καθώς ανέπτυξε έναν αλγόριθμο που βρίσκει πιθανούς τρομοκράτες στα αμερικανικά εδάφη. Η σειρά είναι εμπνευσμένη από την κλασική ταινία του Σίντνεϊ Πόλακ, «Οι τρεις μέρες του Κόνδορα» και φυσικά στο βιβλίο «Six Days of the Condor» του James Grady. Πρωταγωνιστεί ο Μαξ Άιρονς και μαζί του ο Γουίλιαμ Χαρτ, ο Μπρένταν Φρέιζερ, η Μίρα Σορβίνο και η Κρίστεν Χέιγκερ.


«Bloodlands» Η νέα σειρά αφηγείται την ιστορία του Τομ Μπράνικ (Τζέιμς Νέσμπιτ), ενός πεπειραμένου επιθεωρητή της αστυνομίας από τη βόρεια Ιρλανδία. Στην προσπάθειά του να εξιχνιάσει μια απαγωγή βρίσκεται αντιμέτωπος με μια παλαιότερη ανεξιχνίαστη υπόθεση με τεράστιο συναισθηματικό κόστος για τον ίδιο. Η βρετανική αστυνομική σειρά τεσσάρων επεισοδίων, που έχει πάρει ήδη το «πράσινο φως» για τον δεύτερο κύκλο, έρχεται σε Α΄ προβολή στο Cosmote Series Marathon HD αύριο το Σάββατο στις 18.00.


«State of Happiness» Το καλοκαίρι του 1969, στην παραλιακή πόλη Σταβάνγκερ, οι γεωτρήσεις πετρελαίου βρίσκονται σε αδιέξοδο. Η εταιρεία Φίλιπς διατάσσει τη διεξαγωγή μιας τελευταίας προσπάθειας, που θα αποβεί μοιραία, καθώς θα οδηγήσει στον εντοπισμό του μεγαλύτερου υποθαλάσσιου κοιτάσματος πετρελαίου στην Ιστορία. Τα πάντα θα αλλάξουν οριστικά. Μια ιστορία για τη δυτική ευημερία και την αναζήτηση του πλούτου, για ένα κράτος που μεταμορφώνεται και τέσσερις νέους σε μια δίνη ευκαιριών. Πώς θα καταφέρουν να αντεπεξέλθουν στον κόσμο που αλλάζει ραγδαία στη δεκαετία του ’70; Η σειρά «State of Happiness» είναι διαθέσιμη στο Ertflix ως τις 25 Ιουνίου 2021.