TV + Series

Emily in Paris: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν

Μόνο που δεν είναι στο Παρίσι!

42700073_562246877585728_3324353125745164288_n.jpg
Ελένη Μπεζιριάνογλου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Από αριστερά: Camille Razat, Lily Collins, Ashley Park
Από αριστερά: Camille Razat, Lily Collins, Ashley Park ©instagram/ emily in paris

Emily in Paris: Η δημοφιλής σειρά του Netflix επιστρέφει. Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν - αυτή τη φορά όχι στο Παρίσι. Πότε θα προβληθεί.

Η σειρά του Netflix "Emily in Paris" είχε κάνει ομολογουμένως χαμούλη, αφού οι μισοί τη λάτρεψαν και οι άλλοι μισοί τη μίσησαν. Σε κάθε περίπτωση ήταν η πιο προβεβλημένη σειρά του Netflix για το 2020 και συζητήθηκε πολύ! Εκτός από τα κομψά και haute couture σύνολα της Έμιλι (Lily Collins) βέβαια, εξίσου απολαυστικά ήταν ο κούκλος συμπρωταγωνιστής της Γκάμπριελ (Lucas Brava) και τα άφθονα πλάνα από το Παρίσι. Τι γίνεται τώρα που στη δεύτερη σεζόν τα περισσότερα γυρίσματα θα γίνουν μακριά από την πόλη του φωτός;

Πριν βιαστείς να απογοητευτείς, τα γυρίσματα που ξεκίνησαν στις 3 Μαΐου 2021 πραγματοποιούνται πάλι στη Γαλλία, απλά λίγο πιο... νότια! Συγκεκριμένα, πρώτη στάση ήταν το Saint-Jean-Cap-Ferrat, στη Γαλλική Ριβιέρα και οι πληροφορίες λένε ότι τα γυρίσματα θα συνεχιστούν μέχρι το Saint Tropez. Έτοιμοι για μεσογειακό μπλε και γαλλικά μπλέξιματα;

«Νομίζω ότι είναι λίγο νωρίς για την Έμιλι να κατασταλάξει σε κάτι. Εξερευνά ακόμα τις προοπτικές. Ειλικρινά, νομίζω ότι η Έμιλι δεν ξέρει ακόμα τι θα συμβεί και αυτή είναι η ομορφιά του τρόπου που γράφεται η σειρά. Έχει ακόμα να βρει τα πατήματά της. Βέβαια, υπάρχει αυτή η σύνδεση με τον Γκάμπριελ, αλλά είναι στη μέση και η Καμίλ στο ερωτικό τρίγωνο, οπότε έχει ακόμα πράγματα να ζήσει, περιπέτειες και να βρει τον εαυτό της», δήλωσε η Lily Collins πριν λίγο καιρό στο Deadline.

Αυτό σημαίνει ότι παρά το καλοκαιρινό στιλ της γαλλικής ριβιέρας, τελικά η Έμιλι θα επιστρέψει κάποια στιγμή στο Παρίσι για να διευθετήσει όσα συμβαίνουν ανάμεσα σε εκείνη και τον Γκάμπριελ. Η ημερομηνία κυκλοφορίας της δεύτερης σεζόν στο Netflix προφανώς δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, ωστόσο η παραγωγή κάνει λόγο για το 2022.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ