TV + Series

American Psycho: Τηλεοπτική σειρά στα σκαριά για το μυθιστόρημα

Το θρυλικό βιβλίο του Μπρετ Ίστον Έλις σχεδιάζεται να γίνει τηλεοπτική σειρά μετά τη διάσημη κινηματογραφική του μεταφορά

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

American Psycho: Το μυθιστόρημα του Μπρετ Ίστον Έλις που έγινε ταινία, αναμένεται να μεταφερθεί στην τηλεόραση ως σειρά.

Μετά από πολλά χρόνια οι ψίθυροι που θέλουν το «American Psycho» να παίρνει τη μορφή τηλεοπτικής σειράς, φαίνεται πως επιτέλους επιβεβαιώνονται. Η διάσημη ταινία του 2000 με πρωταγωνιστή τον νεαρό τότε Κρίστιαν Μπέιλ και η οποία βασίστηκε στο θρυλικό βιβλίο του Μπρετ Ίστον Ίλις, δείχνει να βρίσκεται ήδη στα σκαριά για μια νέα version της στην τηλεόραση.

Ο πρόεδρος της Lionsgate Κέβιν Μπεγκς, ήδη έκανε κάποιες αναφορές για αυτό μέσω μίας συνέντευξης που έδωσε στην ιστοσελίδα Deadline. Μάλιστα δεν δίστασε να δηλώσει πως το πρότζεκτ έχει μπει ήδη στην διαδικασία της παραγωγής. 

Οι φήμες υπάρχουν από το 2013 και σύμφωνα με αυτές οι εταιρείες που θα αναλάμβαναν την δημιουργία της σειράς ήταν οι FX και Lionsgate. Μάλιστα φαινόταν πως στο σενάριο θα βρίσκεται ο Στέφαν Γιαβόρσκι (Those who kill, The Devil below) όμως πλέον δεν γνωρίζει κανείς αν λογίζεται ακόμα σαν επιλογή για το «American Psycho».

Η ταινία βγήκε στις αίθουσες το 2000 και εκτός από μεγάλη εισπρακτική επιτυχία, εκτόξευσε τη δημοφιλία του Κρίστιαν Μπέιλ. Συμπρωταγωνιστές ήταν και άλλα πολύ γνωστά ονόματα του Χόλιγουντ όπως οι Κλόε Σεβινί, Γουίλιαμ Νταφόε και Τζάρεντ Λίτο. Το «American Psycho» βασίστηκε στο ομώνυμο βιβλίο του Μπρετ Ίστον Ίλις και το οποίο εκδόθηκε σε ένα περιβάλλον μεγάλης αμφισβήτησης. Σε πολλές χώρες χαρακτηρίστηκε μόνο κατάλληλο για ενηλίκους ενώ ο ίδιος ο συγγραφέας δέχτηκε πλήθος απειλών κατά της ζωής του.

Εύκολα καταλαβαίνει κανείς πως η σειρά που θα είναι βασισμένη στον χαρακτήρα του Πάτρικ Μπέιτμαν αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.