TV + Series

How I met your Mother: Με την Χίλαρι Νταφ το σίκουελ της σειράς

Τι νέο θα δούμε στο σίκουελ της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς

giannis-mpelesiotis.jpg
Γιάννης Μπελεσιώτης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σκηνή από την τηλεοπτική σειρά How I Met Your Mother
© Fox Television

How I met your Mother: Η Χίλαρι Νταφ θα είναι πρωταγωνίστρια του σίκουελ της τηλεοπτικής σειράς που θα προβληθεί από τη διαδικτυακή πλατφόρμα Hulu.

Έχει περάσει σχεδόν μία επταετία από το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «How I met your mother». Η ιστορία του Τεντ Μόσμπι στα παιδιά του για το πώς γνώρισε τη μητέρα τους αγαπήθηκε από εκατομμύρια τηλεθεατές, αν και στο τέλος απογοήτευσε ένα μεγάλο μέρος από αυτούς. Η διαδικτυακή streaming πλατφόρμα, Hulu, επενδύοντας στο hype που δημιούργησε η σειρά, ετοιμάζει remake με τίτλο «How I met your father».

Η ιστορία θα επικεντρώνεται στη Σόφι, η οποία θα εξιστορεί στον γιο της το πώς γνώρισε τον πατέρα του και σύζυγο της το 2021. Παραγωγοί και σεναριογράφοι του σίκουελ θα είναι οι δημιουργοί της σειράς «This is us» Άιζαν Απτάκερ και Ελίζαμπεθ Μπέργκερ. Μέρος στο πρότζεκτ θα πάρουν οι εγκέφαλοι του HIMYM, Κρεγκ Τόμας και Κάρτερ Μπέις.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα είναι η Χίλαρι Νταφ. Η διάσημη ηθοποιός έκανε δηλώσεις σχετικά με τη συμμετοχή της στην σειρά και ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είμαι πολύ τυχερή γιατί στην καριέρα μου έχω καταφέρει να ενσαρκώσω μερικούς εκπληκτικούς χαρακτήρες. Ως μεγάλη fan του How I met your mother, ανυπομονώ να παίξω τον ρόλο της Σόφι. Ο Άιζακ και η Ελίζαμπεθ είναι φοβεροί σε αυτό που κάνουν και είμαι πολύ χαρούμενη που θα δουλέψω μαζί τους». 

Η Χίλαρι Νταφ θα είναι πρωταγωνίστρια του σίκουελ της σειράς «How I met your mother» το οποίο θα μεταδοθεί στην διαδικτυακή πλατφόρμα Hulu
© TRACEY NEARMY/ EPA

Παράλληλα ο πρόεδρος της πλατφόρμας Hulu, Κρέγκ Έργουιτς δήλωσε: «Το How I met your mother είναι μία από τις πιο ιστορικές σειρές που έπαιξαν στην τηλεόραση και είναι μεγαλή τιμή για το Hulu να συνεχίζει τον μύθο της. Η Ελίζαμπεθ και ο Άιζακ είναι υπέροχοι στο να διηγούνται ιστορίες και περιμένω πως θα δέσουν αρμονικά με την ενέργεια που βάζει στην δουλειά της η Χίλαρι Νταφ».

Το «How I met your mother» συνεχίζει να μνημονεύεται μέχρι και σήμερα από κοινό και κριτικούς. Προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2005 και μέχρι το 2014 κρατούσε συντροφιά σε πολλούς τηλεθεατές σε εβδομαδιαία βάση. Ο Τζος Ράντνορ, η Κόμπι Σμούλντερς, η Άλισον Χάνιγκαν, ο Τζέισον Σέγκελ και ο Νιλ Πάτρικ Χάρις συνδέονται μέχρι και σήμερα με τους ρόλους των Τεντ, Ρόμπιν, Λίλυ, Μάρσαλ και Μπάρνεϊ. Κέρδισε 10 βραβεία EMMY, αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλής σειρές στην Αμερική και από πολλούς συγκρίθηκε μέχρι και με τa «Φιλαράκια». 

Το σίκουελ του Hulu αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον από τους ανθρώπους που αγάπησαν αυτή τη σειρά και θα ήθελαν να δουν με κάποιο τρόπο να συνεχίζεται στην τηλεόραση. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ