TV + Series

Secret Invasion: Η Εμίλια Κλαρκ στη νέα σειρά της Marvel

Η ηθοποιός επιστρέφει στην τηλεόραση, δύο χρόνια μετά το «Game of Thrones»

Αλεξάνδρα Σκαράκη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Secret Invasion: Η Εμίλια Κλαρκ θα συμμετάσχει στη νέα σειρά των στούντιο της Marvel για το Disney Plus- Το εντυπωσιακό καστ και η υπόθεση

Η Εμίλια Κλαρκ βρίσκεται ένα βήμα πριν την τελική συμφωνία για να ενταχθεί στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel (Marvel Cinematic Universe – MCU), συμμετέχοντας στην τηλεοπτική σειρά «Secret Invasion» που αναμένεται να προβληθεί στην πλατφόρμα Disney Plus.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Variety, ο ρόλος της ηθοποιού παραμένει μυστικός. Η Εμίλια Κλαρκ, που έγινε παγκοσμίως γνωστή για τον ρόλο της Νταινέρυς Ταργκάρυεν στο «Game of Thrones» του HBO, επιστρέφει στην τηλεόραση και στη νέα σειρά θα συμπρωταγωνιστήσει με τους Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Μπεν Μέντελσον, Κίνγκλεϊ Μπεν-Αντίρ και Ολίβια Κόλμαν. Ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον θα επανεμφανιστεί στον ρόλο του Νικ Φέρι, ενώ ο Μπεν Μέντελσον σε αυτόν του Τάλος, όπως τους παρακολουθήσαμε στην ταινία της MCU, «Captain Marvel» (2019).

Το «Secret Invasion» είναι βασισμένο στο ομώνυμο κόμικ που κυκλοφόρησε το 2008. Οι Skrulls που έχουν τη δυνατότητα να αλλάζουν μορφή, θα αντικαταστήσουν πολλούς υπερήρωες της γης ως μέρος ενός σχεδίου με στόχο την παγκόσμια κυριαρχία. Σε αυτή την ιστορία, ο Κίνγκλεϊ Μπεν-Αντίρ υποδύεται τον «κακό». Στην ομάδα των σεναριογράφων αλλά και τη διεύθυνση παραγωγής είναι ο Κάιλ Μπράντστριτ («Mr. Robot», «Borgia», «Berlin Station»). Ωστόσο για την ώρα, δεν γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες γύρω από την πλοκή και την ανάθεση των ρόλων.

Η ηθοποιός υπήρξε τέσσερις φορές υποψήφια για βραβείο Emmy για την ερμηνεία της ως Νταινέρυς Ταργκάρυεν που έκανε πρεμιέρα το 2011. Επιπλέον, ήταν πολλές φορές προτεινόμενη για Critics Choice Award και το 2018 έλαβε το BAFTA «Βρετανού Καλλιτέχνη της Χρονιάς». Τέλος, η ηθοποιός έχει διακριθεί ως ένας από τους ανθρώπους με την μεγαλύτερη επιρροή από το περιοδικό TIME.