TV + Series

Πρεμιέρα για τη νέα του εκπομπή του Γιώργου Καπουτζίδη

«Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΚΙΟ -Team Hellas»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιώργος Καπουτζίδης
Γιώργος Καπουτζίδης ©EUROKINNISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Γιώργος Καπουτζίδης: Πρεμιέρα για τη νέα του εκπομπή στην ΕΡΤ - Επικεντρώνεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021.

Πρεμιέρα κάνει στην ΕΡΤ1, το Σάββατο 27 Μαρτίου, στις 18:15, η εκπομπή του Γιώργου Καπουτζίδη «Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΚΙΟ -Team Hellas». Η εκπομπή επικεντρώνεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021 και παρουσιάζει όλα τα μέλη της ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας καθώς και την προσπάθειά τους μέχρι τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η εκπομπή, που θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 18:15, θα μεταφέρει στους τηλεθεατές την καθημερινότητα των αθλητών, τα συναισθήματά τους και πώς βιώνουν όλη αυτήν την προσπάθεια των πέντε ετών, με τη μεσολάβηση της καραντίνας και των αποκλεισμών λόγω κορωνοϊού. Μια προσπάθεια, από την οποία όλοι εμείς θα παρακολουθήσουμε από 1 έως και 40 λεπτά, την ημέρα του αγώνα, στους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης δοκιμάζει το άθλημα - αγώνισμα των μελών της Team Hellas, για να διαπιστώσει πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι για έναν μέσο άνθρωπο.

Το Σάββατο 27 Μαρτίου, στις 18:15, στην πρώτη εκπομπή θα είναι η πρωταθλήτρια κολύμβησης, Άννα Ντουντουνάκη, ενώ την Κυριακή 28 Μαρτίου ο Γιώργος Καπουτζίδης συναντάει στην Καρδίτσα την πρωταθλήτρια του βάδην, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ