TV + Series

Netflix - Lupin: Δείτε το νέο τρέιλερ (βίντεο)

Ο Ασάν Ντιόπ αντιμέτωπος με θανάσιμους εχθρούς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Lupin - Νέο τρέιλερ από το Netflix: Ο Ομάρ Σι (aka Ασάν Ντιόπ) αποφασισμένος να πάρει την εκδίκησή του
Lupin - Νέο τρέιλερ από το Netflix: Ο Ομάρ Σι (aka Ασάν Ντιόπ) αποφασισμένος να πάρει την εκδίκησή του @netflix/Twitter

Το Netflix δημοσίευσε τo τρέιλερ για τα νέα επεισόδια του «Lupin» και είναι «εκρηκτικό», κάνοντας τους θαυμαστές του Ασάν Ντιόπ να ανυπομονούν.

Στη δημοσιότητα δόθηκε από το Netflix το τρέιλερ (trailer) για το δεύτερο μέρος του «Lupin».

Η επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Netflix, το «Lupin», ενθουσίασε τους τηλεθεατές τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες χώρες στην Ευρώπη.

Σε αυτήν τη γαλλική σειρά μυστηρίου και περιπέτειας, με το Παρίσι σε πρώτο πλάνο, πρωταγωνιστής είναι ο Omar Sy, ο διάσημος Γάλλος ηθοποιός που έπαιξε τον αισιόδοξο και χαμογελαστό Driss στη -γεμάτη μαθήματα ζωής- γαλλική ταινία «Άθικτοι» (The Intouchables, 2011). Στο «Lupin» παρουσιάζεται η ιστορία ενός εφήβου, ο οποίος βλέπει τον πατέρα του να κατηγορείται άδικα για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε. 25 χρόνια μετά, ο Ασάν Ντιόπ αντλεί έμπνευση από τη σειρά ιστοριών «Αρσέν Λουπέν, Αριστοκράτης Λωποδύτης» για να πάρει εκδίκηση για τον πατέρα του.

Το ολοκαίνουργιο τρέιλερ βγήκε στον αέρα από το Netflix το απόγευμα της Παρασκευής 5 Μαρτίου 2021. Τα νέα επεισόδια, με τα οποία ολοκληρώνεται η πρώτη σεζόν, θα είναι διαθέσιμα το καλοκαίρι και οι θαυμαστές του «Lupin» μετρούν ήδη ανάποδα. Δείτε το «εκρηκτικό» τρέιλερ:

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ