TV + Series

Τι παίζει στην τηλεόραση αυτήν την εβδομάδα | 4-10 Φεβρουαρίου

Οι τηλεοπτικές σειρές, οι ταινίες κι οι εκπομπές που θα μας καθηλώσουν

A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 770
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τι θα δούμε στην τηλεόραση την εβδομάδα 4-10 Φεβρουαρίου - Οι καλύτερες σειρές, ταινίες και εκπομπές.

Μήνας αφιερωμένος στον έρωτα στη Nova. Κάθε Πέμπτη στις 22.00 θα προβάλλονται δύο ταινίες του είδους, όπως «Το ημερολόγιο», με τους Ράιαν Γκόσλινγκ και Ρέιτσελ Μακ Άνταμς, «Πριν το ξημέρωμα» με τους Ίθαν Χοκ και η Ζιλί Ντελπί, «Ο σωματοφύλακας» με τη Γούιτνεϊ Χιούστον και τον Κέβιν Κόστνερ και πολλές άλλες. Την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, ανήμερα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, έρχεται ένας ολοήμερος μαραθώνιος μόνο με αισθηματικές ταινίες οι οποίες θα καλύψουν όλα τα πρόσωπα του έρωτα, μέσα από τη φιλία, από την απόσταση, από το πάθος και την αφοσίωση.


Ένας υψηλόβαθμος αξιωματικός της αστυνομίας ανοίγει εκ νέου δυο ανεξιχνίαστες υποθέσεις δολοφονιών. Όταν ο ίδιος πληροφορηθεί ότι ο βασικός ύποπτος για τις υποθέσεις που ερευνά βρίσκεται ένα βήμα πριν την αποφυλάκισή του, επιδίδεται σε μάχη με τον χρόνο για να το αποτρέψει. H σειρά «Pembrokeshire Murders» κάνει πρεμιέρα αύριο στο Cosmote Series Marathon HD με τη back-2-back μετάδοση όλων των επεισοδίων από τις 18.00.


Αύριο Παρασκευή, επίσης, στο Cosmote Series Marathon HD, στις 21.00, έρχεται η σειρά «P-Valley». Οι προσωπικές ιστορίες των εργαζομένων σε ένα διαβόητο στριπ κλαμπ στο Δέλτα του Μισισιπή παρουσιάζονται σε πρώτο πλάνο. Πρωταγωνίστρια της σειράς, η Ότομ Νάιτ, μια μυστηριώδης καλλονή με σκοτεινό παρελθόν, που εμφανίζεται ξαφνικά στο στριπ κλαμπ «Πινκ» αναζητώντας εργασία. Η σειρά έχει κάνει αίσθηση για την ιδιαίτερη αισθητική της, και θεωρείται φαβορί στην κατηγορία της, για υποψηφιότητα Χρυσής Σφαίρας.


«Η πιο δυνατή φωνή» η μίνι σειρά 7 επεισοδίων με πρωταγωνιστή τον ιδρυτή του καναλιού Fox News, Ρότζερ Έιλς μεταδίδεται και αυτό το Σαββατοκύριακο από την ΕΡΤ2 ενώ είναι διαθέσιμη και στο ERTFLIX. Η σειρά βασίζεται στο βιβλίο «The Loudest Voice in the Room», του Gabriel Sherman, και πραγματεύεται τη ζωή του διαβόητου τηλεοπτικού παραγωγού και ιδρυτή του Fox News, Roger Ailes, που κατά πολλούς διαμόρφωνε παρασκηνιακά τη στρατηγική του Ρεπουμπλικανικού κόμματος. Η καριέρα του Roger Ailes έληξε λόγω σεξουαλικών σκανδάλων. Πρωταγωνιστούν οι Russell Crowe, Naomi Watts, Sienna Miller και Seth MacFarlane. Το σενάριο είναι του ίδιου του συγγραφέα, Gabriel Sherman, σε συνεργασία με τον Tom McCarthy, σκηνοθέτη και σεναριογράφο του «Spotlight».


Ο Walter Blunt είναι ένας βρετανός παρουσιαστής που έχει βάλει στόχο να κατακτήσει το κοινό της Αμερικής και συγκεκριμένα των ειδησεογραφικών δελτίων. Πρωταγωνιστεί ο Patrick Stewart, ευρύτερα γνωστός ως «Professor X» των ταινιών της Marvel Comics και ως «Jean Luc Picard» του Star Trek». Αν και ιδιαίτερα ταλαντούχος ο Blunt φημίζεται για τις άστοχες επιλογές του, όπως επίσης και για το γεγονός ότι είναι θεότρελος. Η σειρά «Blunt Talk» είναι διαθέσιμη στο Vodafone TV.

© Starz


To αστυνομικό θρίλερ «Wentworth» της Fremantle επιστρέφει κάθε Σάββατο, με back-2-back επεισόδια των σεζόν 4 – 7 στο COSMOTE SERIES MARATHON HD, στις 18.00. Πρωταγωνίστρια της υπόθεσης, η Μπία Σμιθ, που έχει φυλακιστεί για την απόπειρα δολοφονίας του συζύγου της. Ενώ περιμένει τη δίκη της, η Μπία πρέπει να μάθει να συμμορφώνεται με τους κανόνες, άγραφους και μη, της φυλακής.


H Κουίν Λατίφα παίρνει τη σκυτάλη από τον Ντένζελ Ουάσιγκτον στην ομώνυμη ταινία, και ενσαρκώνει στη σειρά «The Equalizer» μία αινιγματική φιγούρα, που χρησιμοποιεί τις ιδιαίτερες ικανότητές της για να βοηθήσει εκείνους που δεν έχουν κάπου αλλού να στραφούν. Η σειρά ξεκινάει αυτή τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου, στις 23.00 στο Cosmote Series HD. Μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν ο Κρις Νοθ («Sex and the City») και o Άνταμ Γκόλντμπεργκ («Saving Private Ryan», «A Beautiful Mind»). Η Κουίν Λατίφα αναλαμβάνει, επίσης, χρέη παραγωγού της σειράς, μαζί με τους δημιουργούς της επιτυχημένης σειράς «Castle».