TV + Series

GNTM: Έκλαψαν όλοι στο επεισόδιο με τους γονείς

Ίσως η πιο ωραία στιγμή στην ιστορία των ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στο ελληνικό GNTM αναβιώσαν φωτογραφίες παιδιού-γονιού και όλοι έκλαψαν με την συνάντηση των παικτών με τους γονείς τους. Ήταν μια σούπερ στιγμή για το ριάλιτι.

Ό,τι και να λέμε για τα ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης, έχουν δώσει μερικές δυνατές στιγμές. Και ίσως η πιο δυνατή από αυτές ήταν στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM.

Ήταν ένα επεισόδιο, στο οποίο ήρθαν οι γονείς των παικτών και συμμετείχαν σε μία φωτογράφιση που αναβίωναν μια παλιά φωτογραφία γονιού - παιδιού, όπως στο κόνσεπτ της στήλης Back To The Future της Athens Voice, της διαδραστικής στήλης που είχε κάνει πρεμιέρα στα ελληνικά μέσα  ήδη από το μακρινό 2003!

Κανένας δεν μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυα του. Τηλεθεατές και χρήστες των social media, παίκτες, γονείς παικτών και κριτές ήταν συνέχεια με δάκρυα σε μάτια.

«Ανταγωνισμός , ανταγωνισμός αλλά μόλις είδαν τους γονείς τους “πάρτα”» – είπε σε κάποια φάση η κριτής  Ζενεβιέβ. Ναι, ήταν υπέροχο να βλέπεις πόσο ευάλωτοι είμαστε απέναντι στους γονείς. Και αυτά τα παιδιά μοιράστηκαν στην ουσία –και χωρίς να το ξέρουν- κάποιες πολύ προσωπικές στιγμές. Αλλά ήταν μεγάλη η ομορφιά των στιγμών αφού ξέρουμε ότι δεν έγινε εσκεμμένα από μέρους των παικτών. Ήταν μια στιγμή ανθρώπινη, παιδική, τρυφερή  που άρεσε. Φυσικά δεν έλειψαν το αρνητικά σχόλια αλλά αυτά πάντα θα υπάρχουν...