TV + Series

The Crown: Βασίλισσα Ελισάβετ, Θάτσερ και Νταϊάνα στο τρέιλερ

Η τέταρτη σεζόν θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου 2020.

alexandra_skaraki.jpg
Αλεξάνδρα Σκαράκη
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Τζίλιαν Αντερσον στην τέταρτη σεζόν του «The Crown»
Netflix

Η βασίλισσα Ελισάβετ, η Μάργκαρετ Θάτσερ και η νεαρή Λαίδη Νταϊάνα πρωταγωνιστούν στο μεγάλου μήκους τρέιλερ της σειράς του Netflix, «The Crown».

Η αναμονή για την κυκλοφορία της τέταρτης σεζόν της δημοφιλούς σειράς του Netflix, «Το Στέμμα» («The Crown») συνεχίζεται καθώς πλησιάζει η ημερομηνία πρεμιέρας. «Όλα ή τίποτα», αναφέρει η περιγραφή του βίντεο για την επερχόμενη σεζόν.

Το Στέμμα: Σεζόν 4 | Επίσημο τρέιλερ | Netflix

Λίγο πριν το παγκόσμιο ντεμπούτο των δέκα επεισοδίων της σεζόν στις 15 Νοεμβρίου 2020, η πλατφόρμα streaming κυκλοφόρησε το μεγάλου μήκους τρέιλερ στο οποίο πρωταγωνιστούν η Ολίβια Κόλμαν στο ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ, η Εμμα Κόριν στο ρόλο της πριγκίπισσας Νταϊάνα και η Τζίλιαν Άντερσον στο ρόλο της πρωθυπουργού της Βρετανίας, Μάργκαρετ Θάτσερ. «– Δυο γυναίκες στην εξουσία. Το τελευταίο που χρειάζεται η χώρα. – Ισως αυτό ακριβώς χρειάζεται η χώρα», ακούμε στα πρώτα δευτερόλεπτα του τρέιλερ. 

Η τέταρτη σεζόν θα ξεκινήσει μερικά χρόνια μετά τα γεγονότα στο τέλος της τρίτης, αρχίζοντας από το 1979 και φτάνοντας μέχρι το 1990. Κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων η Θάτσερ αναλαμβάνει πρωθυπουργός της χώρας, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που δυο γυναίκες βρίσκονται στην ηγεσία του έθνους που διανύει μερικές από τις πιο δύσκολες εποχές του μέχρι τότε.

«Ήταν κοινώς γνωστό ότι η βασίλισσα και η Θάτσερ δεν τα πήγαιναν καλά μαζί», είπε ο δημιουργός της σειράς Πίτερ Μόργκαν, για τις δυο ηγέτιδες και για τον λόγο που ήταν τόσο ενθουσιασμένος με την διερεύνηση αυτής της σχέσης. «Πιστεύω ότι προφανώς υπήρχε αλληλοσεβασμός. Όμως, είχαν και πολλές διαφορές και ήταν πράγματι ενδιαφέρον να μελετήσω τις διαφορές και ομοιότητές τους. Επιπλέον, είχα την ευκαιρία να μάθω πώς ήταν ως μητέρες και αυτή ήταν μια οπτική που δεν είχε διερευνηθεί προηγουμένως από κανέναν. Ετσι, προέκυψε ένα από τα πιο αγαπημένα μου επεισόδια αυτής της σεζόν».

«- Μια μέρα, αγαπητέ, μου θα γίνεις βασιλιάς. - Το καθήκον σου τώρα είναι η επιλογή μιας γυναίκας», ακούμε λίγο αργότερα στο κλιπ που κυκλοφόρησε σήμερα, Πέμπτη. Πέρα από την ηγεσία της χώρας από τις δύο γυναίκες, η βασιλική οικογένεια ασχολείται με τη διασφάλιση της σειράς διαδοχής και την αναζήτηση συντρόφου για τον 30χρονο – πλέον – πρίγκιπα Κάρολο, ο οποίος έχει ακόμα συναισθήματα για την Καμίλα Σάντ (Έμεραλντ Φένελ).   

Ωστόσο, παρά τις φαινομενικά χαρούμενες στιγμές όπως ο βασιλικός γάμος και τα νέα μέλη της οικογένειας, αυτό το κεφάλαιο της σειράς αναμένεται το πιο «σκοτεινό» και δραματικό σε σύγκριση με τις προηγούμενες σεζόν, καθώς οι πρωταγωνιστές καλούνται να αντιμετωπίσουν απροσδόκητες προκλήσεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ