TV + Series

Netflix: Το Assassin’s Creed γίνεται τηλεοπτική σειρά (video)

Μετά το αποτυχημένο πέρασμά του από τις κινηματογραφικές οθόνες

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

H επιτυχημένη σειρά video game, το Assasin's Creed, ετοιμάζεται να κάνει το πέρασμά της από την τηλεόραση και το Netflix.

Στο Netflix θα βρει «στέγη» η τηλεοπτική σειρά του γνωστού video game "Assassin's Creed" όπως ανακοίνωσε η γνωστή πλατφόρμα.

Στο παρελθόν η σειρά βιντεοπαιχνιδιών είχε προσπαθήσει την τύχη της και στη μεγάλη οθόνη το 2016 με πρωταγωνιστή μάλιστα τον Μάικλ Φασμπέντερ, αλλά αποδείχτηκε ως μια τεράστια εισπρακτική αποτυχία. Αλλά αυτό δεν φαίνεται να πτοεί ούτε την Ubisoft ούτε το Netflix.

Το «Deadline» την περιγράφει ως μια «επική live action μεταφορά» με τους Τζέισον Αλτμαν και Ντάνιελ Κρέινικ της Ubisoft Film & Television να αναλαμβάνουν την παραγωγή της.

«Για περισσότερα από 10 χρόνια, εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο έχουν συμβάλλει στη διαμόρφωση του "Assassin’s Creed" σε ένα εμβληματικό franchise. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δημιουργήσουμε μια σειρά "Αssassin’s Creed" με το Netflix και ανυπομονούμε να αναπτύξουμε το επόμενο έπος στο σύμπαν της σειράς.

»Ειμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την Ubisoft για να φέρουμε στην ζωή την πλούσια και πολυεπίπεδη αφήγηση για την οποία έχει αγαπηθεί το "Assassin’s Creed" Από τους συναρπαστικούς ιστορικούς κόσμους και την τεράστια παγκόσμια απήχηση του ως ένα από τα καλύτερα σε πωλήσεις video games όλων των εποχών δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε προσεκτικά μια επική και συναρπαστική ψυχαγωγία βάσει αυτού του ξεχωριστού τίτλου και να την απολαύσουν οι θαυμαστές και τα μέλη μας σε ολόκληρο τον κόσμο» δήλωσε ο Πίτερ Φριντλάντερ του Netflix.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ