TV + Series

The Enola Holmes Mysteries: Η μικρή αδερφή του Σέρλοκ στο Netflix

Με πρωταγωνίστρια τη Μίλι Μπόμπι Μπράουν του Stranger Things, τον Χένρι Κάβιλ ως Σέρλοκ, την Ελένα Μπόναμ Κάρτερ ως τη μητέρα Χολμς και τον Σαμ Κλάφλιν στον ρόλο του Μάικροφτ Χολμς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
The Enola Holmes Mysteries: Η μικρή αδερφή του Σέρλοκ στο Netflix
The Enola Holmes Mysteries © IMDB

Στο Netflix έρχεται το επόμενο χρονικό διάστημα - δεν έχει διευκρινιστεί η ημερομηνία - η ταινία «Enola Holmes Mysteries» για τη μικρή αδερφή του Σέρλοκ.

Το «Enola Holmes Mysteries» που θα περιγράψει τις περιπέτειες της μικρής αδελφής του διάσημου Σέρλοκ και του πιο αφανούς αλλά τετραπέρατου Μάικροφτ έρχεται το επόμενο χρονικό διάστημα στο Netflix.

Η ταινία «Enola Holmes Mysteries», παραγωγή του Netflix, έχει τον («Harry Potter») Τζακ Θορν στη σεναριακή διασκευή, τον («Fleabag») Χάρι Μπράντμπιρ στη σκηνοθεσία κι ένα ακαταμάχητο καστ. Την Ενόλα ενσαρκώνει η Μίλι Μπόμπι Μπράουν του «Stranger Things», ο Χένρι Κάβιλ αναλαμβάνει τον Σέρλοκ και ο Σαμ Κλάφλιν τον Μάικροφτ Χολμς, ενώ τη μητέρα Χολμς υποδύεται η Ελενα Μπόναμ-Κάρτερ.

Το πρώτο teaser της «Ενόλα Χολμς» κυκλοφόρησε μόλις και υπόσχεται πολλά. Στο ποστ στο twitter αναφέρεται, μάλιστα κι η ημερομηνία πρεμιέρας της ταινίας, φυσικά... αινιγματικά, μ' έναν αναγραμματισμό: alone loshme reeebtpms wnettyrhitd.

Δείτε το τρέιλερ:

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ