TV + Series

Brad Pitt: Αυτό το τρίλεπτο του χάρισε την υποψηφιότητα για ΕΜΜΥ

Δείτε το βίντεο

Λίνα Μανδράκου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Μπραντ Πιτ είναι υποψήφιος για βραβείο EMMY για την guest εμφάνισή του στην εκπομπή Saturday Night Live υποδυόμενος τον ΔΡ. Φάουτσι.

Ήταν μια από τις εκπλήξεις των υποψηφιοτήτων για EMMY: Μπραντ Πιτ για τη συμμετοχή του στο SNL. Ο πιο όμορφος άνδρας του κόσμου εμφανίστηκε τον Απρίλιο στην ψυχαγωγική εκπομπή-θρύλο Saturday Night Live, όπου υποδύθηκε τον ΔΡ. Άντονι Φαούτσι, ας πούμε τον Αμερικανό Σωτήρη Τσιόδρα.

Βασικά, ο Μπραντ Πιτ δεν είναι ότι είναι φτυστός ο Φάουτσι. Όμως η κριτική που ασκεί στον Ντόναλντ Τραμπ είναι άκρως διασκεδαστική, όσο μπορεί να διασκεδάσει κανείς με τις ανοησίες του πλανητάρχη σχετικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19.

Ο Μπραντ Πιτ διαγωνίζεται στην κατηγορία Outstanding Guest Actor σε Κωμική Σειρά, με συνυποψήφιούς του τους Άνταμ Ντράιβερ και Έντι Μέρφι, επίσης για τη συμμετοχή τους στο SNL, αλλά και τον συγχωρεμένο Φρεντ Γουίλαρντ (Modern Family), Λιουκ Κίρμπι (The Marvelous Mrs. Maisel) και Ντεβ Πάτελ (Modern Family).

Είναι η τέταρτη φορά που ο Μπραντ Πιτ είναι υποψήφιος για EMMY, δύο ως παραγωγός και ένα για την γκεστ συμμετοχή του στα «Φιλαράκια» το 2002. Έχει κερδίσει ένα EMMY, για τη σειρά Normal Heart, ενώ φέτος τον Φεβρουάριο σήκωσε και το Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου για τη συμμετοχή του στο ταραντινικό «Κάποτε στο Χόλιγουντ». Αναμφισβήτητα είναι μια καλή χρονιά για τον Μπραντ.

Λέγεται πως η φετινή υποψηφιότητα δεν στηρίχτηκε τόσο στην υποκριτική ή κωμική του δεινότητα, όσο στο γεγονός ότι οι Αμερικανοί επιθυμούν να τιμήσουν τον Φαούτσι και να στηλιτεύσουν τη συμπεριφορά του Τραμπ. OK!