TV + Series

Τρεις σειρές για το watchlist του καλοκαιριού

3 σειρές που μας αρέσουν στο Netflix, Fox Life και στην υβριδική πλατφόρμα της ΕΡΤ webtv.ert.gr

manos_athens_voice_1.jpg
Μάνος Νομικός
ΤΕΥΧΟΣ 743
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γκίλιαν Άντερσον «Η Ώρα της Πτώσης»
Η Γκίλιαν Άντερσον στην «Ώρα της Πτώσης»

«Η Ώρα της Πτώσης» με Γκίλιαν Άντερσον, Εντ Ο’Νιλ στο «Modern Family» και ένα ριάλιτι ανθοκομίας «H Μεγάλη Μάχη των Λουλουδιών».

Προτείνουμε τρεις σειρές για να παρακολουθήσετε αυτό το καλοκαίρι, μέσα από το δίκτυο Netflix, το κανάλι FOX Life και την υβριδική πλατφόρμα της ΕΡΤ.

Η Μεγάλη Μάχη των Λουλουδιών
Η Μεγάλη Μάχη των Λουλουδιών

Η μεγάλη μάχη των λουλουδιών
Δέκα ζευγάρια ανθοδετών, ανθογλυπτών και σχεδιαστών κήπων ρίχνονται σε μια φιλική αναμέτρηση για το ποιος θα φτιάξει τα μεγαλύτερα και ωραιότερα γλυπτά κήπου. Ένας από τους πιο ενδιαφέροντες τηλεοπτικούς διαγωνισμούς που είδαμε τελευταία στο Netflix, με τα 8 επεισόδια να «φεύγουν» μονορούφι. Η παρουσία της βρετανοκύπριας ηθοποιού Natasia Demetriou («What We Do in the Shadows», «Stath Lets Flats»), σαν συμπαρουσιάστρια, ήταν που κέντρισε το αρχικό ενδιαφέρον για να πατήσουμε το play, αλλά τελικά «κολλήσαμε» και είδαμε όλη τη «Μεγάλη μάχη των λουλουδιών» μέσα σε ένα σαββατοκύριακο. Στο πλάι της Natasia, ο κωμικός Βικ Ριβς και ο κριτής-διάσημος ανθοδέτης Κρίστεν Γκρίφιθ-Βάντεργιατ, όλοι τους παραδίδουν μαθήματα πώς μπορεί να παρουσιαστεί ένας διαγωνισμός-ριάλιτι χωρίς φωνές και υστερία.

Η «Μεγάλη Μάχη των Λουλουδιών» προβάλλεται στο Netflix.

Modern Family © American Broadcasting Companies
Modern Family © American Broadcasting Companies

Modern Family
Η συμμορία των Πρίτσετ-Ντάνφι-Τάκερ είναι μία υπέροχα μεγάλη και ανάμεικτη οικογένεια με αρχηγό τον Τζέι Πρίτσετ (Εντ Ο’Νιλ, «Παντρεμένοι… με Παιδιά»). Δίπλα του στην εξερεύνηση της ζωής, η εξωστρεφής, δεύτερη σύζυγός του, Γκλόρια (Σοφία Βεργκάρα) και ο γιος τους Μάνι (Ρίκο Ροντρίγκεζ). Στο μεταξύ, η ενήλικη κόρη του Τζέι, η Κλερ (Τζούλι Μπόουεν) και ο άντρας της Φιλ (Τάι Μπάρελ) παύουν και επίσημα να ζουν μόνοι τους όταν η μεγαλύτερη κόρη τους, Χέιλι (Σάρα Χάιλαντ) κάνει τη δική της οικογένεια και μετακομίζει πίσω στο πατρικό της μαζί με τον άντρα της. Επίσης υπάρχει ο αδερφός της Κλερ και ενήλικας γιος του Τζέι, Μίτσελ (Τζέσι Τάιλερ Φέργκουσον) και ο σύζυγός του Κάμερον (Έρικ Στόουνστριτ), οι οποίοι προσπαθούν να καταλάβουν τη χαρισματική έφηβη κόρη τους, Λίλη, και συνάμα ασχολούνται με τις απαιτητικές καριέρες τους.

Αυτές οι τρεις οικογένειες είναι μοναδικές από μόνες τους, και μαζί, μας προσφέρουν μια ξεκαρδιστική και συχνά ειλικρινή ματιά στην άλλοτε τρυφερή και άλλοτε αλλόκοτη ζωή της σύγχρονης οικογένειας. Η οικογενειακή σειρά «Modern Family» παίζεται από το 2009, ενώ πριν λίγες βδομάδες ολοκληρώθηκε η 11η – και τελευταία -  σεζόν. Αν δεν την έχετε δει μετά από τόσα χρόνια, καιρός να την ανακαλύψετε.

Το «Modern Family» προβάλλεται στο κανάλι FOX Life.

Η Ώρα της Πτώσης
Η Ώρα της Πτώσης

Η ώρα της πτώσης (The Fall)
Αστυνομική σειρά μυστηρίου, συμπαραγωγής Αγγλίας-Ιρλανδίας 2013-2016. Μία υπόθεση φόνου στο Μπέλφαστ καταλήγει σε αδιέξοδο και η Αστυνομία ζητά την βοήθεια της ντετέκτιβ Γκίμπσον για να βρεθεί ο δολοφόνος. Στο Μπέλφαστ ζει και εργάζεται o Σπέκτορ, ένας σύμβουλος γάμου που δείχνει να έχει μια φυσιολογική ζωή. Κάποιες νύχτες λέει πως εργάζεται σε γραμμή υποστήριξης αλλά η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική. Ο Σπέκτορ διαπράττει φόνους τριαντάχρονων γυναικών που τους έχει μελετήσει και σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια. Η δημοφιλής ηθοποιός Γκίλιαν Άντερσον («The X-Files») υποδύεται την ντετέκτιβ Γκίμπσον, μια επιτυχημένη ερευνήτρια της αστυνομίας που προσπαθεί να εξιχνιάσει πολύπλοκους φόνους.

Μυστήριο, αγωνία και ένα ανελέητο κυνηγητό μεταξύ της ντετέκτιβ και ενός κατά συρροή δολοφόνου συνθέτουν ένα ψυχολογικό θρίλερ που θα μας καθηλώσει. Άραγε θα καταφέρει να εντοπίσει και να συλλάβει τον δολοφόνο πριν σκοτώσει το επόμενο θύμα του;

Η «Ώρα της πτώσης» προβάλλεται μέσα από την υβριδική πλατφόρμα της ΕΡΤ webtv.ert.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ