TV + Series

Φιλαράκια: Έρχεται το βιβλίο μαγειρικής της αγαπημένης σειράς

Θα κυκλοφορήσει στις 22 Σεπτεμβρίου

Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Έρχεται από την Amazon το επίσημο βιβλίο μαγειρικής με όλες τις συνταγές από τα αγαπημένα «Φιλαράκια» - Όλα τα αγαπημένα φαγητά των έξι ηρώων.

Το επίσημο βιβλίο μαγειρικής από την αγαπημένη σειρά «Τα Φιλαράκια» θα βγει σε κυκλοφορία το προσεχές φθνόπωρο.

Το «Friends: The Official Cookbook» θα κυκλοφορήσει στις 22 Σεπτεμβρίου από το Amazon και θα περιέχει όλες τις αγαπημένες συνταγές των έξι χαρακτήρων υπό την επιμέλεια της σεφ Αμάντα Λι.

Κάθε συνταγή που παρουσιάζεται συνοδεύεται από λεπτομέρειες από το παρασκήνιο της σειράς και από μα πρόταση για το αντίστοιχο επεισόδιο. Έτσι, ανάμεσα στις γεύσεις που θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε είναι τηγανιτές πατάτες «μόνο για τον Τζόι» (μια αναφορά στο επεισόδιο όπου ο ήρωας αρνείται να βγει άλλο ραντεβού με τη φίλη της Φοίβης που του κλέβει συνεχώς τις τηγανιτές πατάτες), τα πιάτα που μαγείρεψε η Μόνικα για το απόλυτο δείπνο της Ημέρας των Ευχαριστιών και μια συνταγή με τυρί, εμπνευσμένη από την προσπάθεια του Τσάντλερ να γράψει σλόγκαν («Τυρί, είναι το γάλα που μπορείς να μασουλήσεις»). Φυσικά, από τις συνταγές δεν θα μπορούσε να λείπει ούτε το εμβληματικό σάντουιτς του Ρος, «The Moist Maker».

Να θυμίσουμε πως όλοι οι φίλοι της σειράς βρίσκονται εν αναμονή του σπέσιαλ επεισοδίου που θα φέρει ξανά την αγαπημένη παρέα στις οθόνες μας.

Το εξώφυλλο από το Cookbook αφιερωμένο στα «Φιλαράκια» © Amazon

Η συνταγή για τις αγαπημένες πατάτες του Τζόι © Amazon

Το meatball sandwich για το οποίο «έφαγε» σφαίρα ο Τζόι © Amazon

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ