TV + Series

Στο Netflix από σήμερα το «Becoming» της Μισέλ Ομπάμα

Βάζει τους θεατές στα παρασκήνια της περιοδείας της σε 34 πόλεις σε όλο τον κόσμο

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το ντοκιμαντέρ «Becoming» για τη ζωή της Μισέλ Ομπάμα θα έχουν από σήμερα οι συνδρομητές του Netflix.

Πρεμιέρα κάνει σήμερα, Τετάρτη 6 Μαΐου 2020, το ντοκιμαντέρ «Becoming» για τη ζωή της Μισέλ Ομπάμα στο Netflix.

Το Becoming είναι το αυτοβιογραφικό βιβλίο που ρίχνει μια ενδελεχή ματιά στη ζωή της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ. Το ομότιτλο ντοκιμαντέρ βάζει τους θεατές στα παρασκήνια από την περιοδεία της Ομπάμα σε 34 πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο για την προώθηση του βιβλίου της.

Η ίδια η Ομπάμα υπογράμμισε για το «Becoming» πως «είμαι ενθουσιασμένη που στις 6 Μαΐου, το Netflix θα κυκλοφορήσει το Becoming, ένα ντοκιμαντέρ σε σκηνοθεσία της Nadia Hallgren, το οποίο εξετάζει τη ζωή μου και τις εμπειρίες που αποκόμισα κατά την περιοδεία μετά την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων μου.

»Τους μήνες που πέρασα ταξιδεύοντας, συναντώντας και συνομιλώντας με ανθρώπους σε πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο, και που όταν επέστρεψα στο σπίτι μού ήρθε η ιδέα ότι αυτό που μοιράστηκα με το κοινό είναι κάτι βαθύ και πραγματικό και δεν μπορεί να χαθεί. Σε μεγάλες ή μικρότερες ομάδες, νέων ή ηλικιωμένων, συναντηθήκαμε και μοιραστήκαμε ιστορίες, γεμίζοντας τους χώρους συνάντησης με τις χαρές, τις ανησυχίες και τα όνειρά μας. Αναλύσαμε το παρελθόν και φανταστήκαμε ένα καλύτερο μέλλον, μιλώντας για την ιδέα του “becoming”, πολλοί από μας τολμήσαμε να πούμε γι αυτά που ελπίζουμε μεγαλόφωνα», και πρόσθεσε αναφορικά με τη δύσκολη περίοδο στην οποία θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ:

«Είναι δύσκολο αυτές τις ημέρες να αισθανόμαστε προσγειωμένοι και αισιόδοξοι, αλλά ελπίζω ότι, όπως κι εγώ, θα βρείτε λίγη χαρά και μία μικρή ανάπαυλα σ’ αυτό που έχει φτιάξει η Nadia. Επειδή διαθέτει ένα σπάνιο ταλέντο, καθώς η κατανόηση και η συμπόνια που έχει για τους άλλους φαίνεται σε κάθε πλάνο που κινηματογραφεί. Το πιο σημαντικό, καταλαβαίνει την έννοια και τη δύναμη της κοινότητας, και η δουλειά της μαγικά την απεικονίζει».

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ