TV + Series

EGGlovismenes: Τέσσερις γυναίκες σε καραντίνα μοιράζουν γέλιο

Οι Μαρία Σολωμού, Μαρία Κωνσταντάκη, Σύλβια Δεληκούρα και Κατερίνα Θεοχάρη πρωταγωνιστούν στην πρώτη ελληνική online σειρά για την καραντίνα

Ζένια Πιττακή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Καραντίνα: 4 ελληνίδες ηθοποιοί (Σολωμού, Κωνσταντάκη, Δεληκούρα και Θεοχάρη) περιγράφουν με ρεαλισμό και χιούμορ όσα ζουν, μέσα από τα σπίτια τους σε μια online σειρά στο youtube.

Τι κοινό έχουν η Μαρία Σολωμού, η Σύλβια Δεληκούρα, η Κατερίνα Θεοχάρη και η Μαρία Κωνσταντάκη; Είναι "egglovismenes" στο σπίτι λόγω της πανδημίας και πρωταγωνιστούν στη νέα ιντερνετική σειρά του Γιώργου Φειδά στο YouTube.

Τέσσερις φίλες, με διαφορετικούς χαρακτήρες, οικογενειακές καταστάσεις και «κολλήματα», περιγράφουν με ρεαλισμό και χιούμορ τις καταστάσεις που βιώνουν εν μέσω πανδημίας. Ναι, καλά μαντέψατε, μέσα από τα σπίτια τους! Πίσω από την ιδέα της σειράς βρίσκεται ο Γιώργος Φειδάς, ενώ στη σκηνοθεσία συμμετέχουν όλοι.

«Τέσσερις γυναίκες. Κλεισμένες στο σπίτι. Τα πάντα μπορούν να συμβούν. Μια σειρά από μέσα στο σπίτι μας, κατευθείαν στο δικό σας».

Τις λήψεις, τους διαλόγους και τις ενδυμασίες έχουν επιμεληθεί οι ίδιες - η καθεμία με ό,τι έχει σπίτι της. Το αποτέλεσμα πάντως είναι απολαυστικό και φαίνεται ότι οι "egglovismenes" θα αποτελέσουν καλή παρέα και σε όλους εμάς τους υπόλοιπους... εγκλωβισμένους για τις ημέρες της καραντίνας.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα το Σάββατο 4 Απριλίου και έχει ήδη αρκετές χιλιάδες views, ενώ έχει κυκλοφορήσει ήδη και το 2ο επεισόδιο. Νέα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 21.00. Όσο να πεις, είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα!