TV + Series

«Έρωτας μετά» και Twitter: H Ευγενία Σαμαρά με το alter ego της

Από την TV, στα social media

Μαρίνα Κουτσούμπα
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μπορεί το ερωτικό θρίλερ του Alpha «Έρωτας Μετά» να σταμάτησε για τις γιορτές, αλλά το φανατικό κοινό της σειράς βρίσκει δικούς του τρόπους για να συνεχίζει την κουβέντα στην «ερωτοπαρέα» του Twitter.

Η προβολή του τελευταίου επεισοδίου άφησε για μια ακόμα φορά με πολλά αναπάντητα ερωτήματα το κοινό. Ήθελαν να κλείσουν τη χρονιά με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο και τα κατάφεραν.

Όλοι πλέον θέλουν μια ακόμα βραδιά με τους σεναριογράφους της σειράς στο Twitter, όπως εκείνη που διοργάνωσαν την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης παράλληλα με την προβολή του επεισοδίου.

Οι ΣΕΜ (Σεναριογράφοι Έρωτα Μετά) υπόσχονται ότι θα ξαναβρεθούν με το κοινό στο Twitter και οι φανατικοί της σειράς βρίσκουν τους δικούς τους τρόπους για να συνεχίσουν την κουβέντα για το «Έρωτας Μετά».

Στα πλάνα του καναλιού είναι η προβολή τηλεταινιών από 6 μέχρι 16 Ιανουαρίου, ενώ τα νέα επεισόδια θα προβληθούν από 20 Ιανουαρίου. Έτσι η ερωτοπαρέα του Twitter βρήκε τον δικό της τρόπο για να συνεχίζει την κουβέντα στο Twitter. Διοργάνωσε βραβεία με επίκεντρο τη σειρά και ήδη οι πρώτες προτάσεις άρχισαν να πέφτουν.

Φαίνεται πως το στοίχημα να συνδέσουν τη σειρά με τα social media βγήκε σε καλό στον Alpha. Οι σεναριογράφοι έλυσαν απορίες του κοινού, ένας χαρακτήρας της σειράς (Νόρα Αθανασιάδη) απέκτησε account, απαντά σε μηνύματα και γράφει σε blog τις σκέψεις της για όσα συμβαίνουν στη σειρά, ενώ και οι ηθοποιοί δίνουν πολλές φορές το παρών στην παρέα του Twitter.

Στα καλύτερα βέβαια τα μηνύματα που ανταλλάζει η Ευγενία Σαμαρά με το alter ego της στη σειρά Νόρα Αθανασιάδη που σίγουρα κλειδώνει υποψηφιότητα για τα βραβεία της ερωτοπαρέας. Μένει μόνο να δούμε και τους πρωταγωνιστές να ψηφίζουν...