TV + Series

Mega είσαι, κύριε!

Το νέο κανάλι θέλει να θυμίζει το παλιό, γι’ αυτό επανεξετάζει πρόσωπα και προγράμματα

115071-630725.jpg
Βαγγέλης Περρής
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Epistrefei To Mega.jpg

Πότε, πώς και με ποιους θα εκπέμψει το νέο Mega; Ο Βαγγέλης Περρής γράφει για τις εξελίξεις στο κανάλι υπό τη νέα ιδιοκτησία.

Μάγισσες, χαρτορίχτρες και ρεπόρτερ που ειδικεύονται στα τηλεοπτικά προσπαθούν να προβλέψουν την έναρξη και τον χαρακτήρα του νέου Mega, το οποίο πλέον θα αποκαλείται σκέτο Mega, διότι η Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη απέκτησε τα σχετικά δικαιώματα. Οι πιο τολμηροί ή οι πιο εξυπηρετικοί παρουσιάζουν μάλιστα λεπτομέρειες για το πρόγραμμα του, οραματιζόμενοι εκπομπές, εκπομπάρχες και λοιπό προσωπικό. Η χρονιά που έρχεται θα δώσει τις απαντήσεις, οι οποίες δύσκολα να σχετίζονται με τα όσα μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί. Το Mega θα εκπέμψει μόλις ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες και το πρόγραμμα του δεν θα περιλαμβάνει κανένα από τα ονόματα που ακούστηκαν ότι θα αναλάβουν ψυχαγωγικές εκπομπές!

Ο λόγος είναι απλός. Το κανάλι για την πρώτη του σεζόν υπό τη νέα ιδιοκτησία έχει επιλέξει ένα προφίλ που στηρίζεται σε τέσσερις άξονες. Ενημέρωση με πολλά δελτία ειδήσεων, αθλητικές εκπομπές, ξένες σειρές και ταινίες, παλιά σίριαλ που έχουν πρωτομεταδοθεί από το παλιό Mega. Πέραν αυτών, ουδέν. Ακόμη και οι κοινωνικές εκπομπές που ενδεχομένως θα παρουσίαζαν οι κυρίες Χατζηβασιλείου και Λαμπίρη δεν συμπεριλαμβάνονται στον άμεσο προγραμματισμό του 2020, ενώ η ανακοινωθείσα εκπομπή της Σάσας Σταμάτη που στην αρχή θα ήταν πρωινή, μετά μεσημεριανή και στο τέλος βραδινή, προφανώς αφορούσε μόνο στο One και δεν ξανακούστηκε στις συσκέψεις για το Mega.

Το ερώτημα αφορά στο One. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής ρεπορτάζ θα εξακολουθούσε να εκπέμπει πρόγραμμα ως ιντερνετικό κανάλι αλλά εντέλει αυτή η πιθανότητα είναι ελάχιστη. Έγιναν οι κοστολογήσεις για το προσωπικό, προβλέφθηκαν τα πιθανά έσοδα και επειδή ο λογαριασμός δεν βγαίνει, είναι πολύ δύσκολο το One να συνεχίσει να παράγει πρωτότυπο ιντερνετικό πρόγραμμα. Βεβαίως υπάρχουν άνθρωποι που έχουν προσληφθεί ή συνεργάζονται τόσο με το One, όσο και τις εξοστρακισθείσες ψυχαγωγικές ή κοινωνικές εκπομπές και οι οποίοι προφανώς θα βρεθούν εκτός των εγκαταστάσεων της λεωφόρου Συγγρού. Οι περισσότεροι απ’ αυτούς δεν έχουν υπογράψει συμβόλαιο, επομένως δεν θα διεκδικήσουν αποζημίωση, αλλά φυσικά θα πληρωθούν για το διάστημα της συνεργασίας τους.

ΥΓ: Οι πληροφορίες που αναφέρονται σε παρακλήσεις του Mega για να εξασφαλίσουν συνεργάτες του Open, έχουν μπερδέψει την Πρωτοχρονιά με την Πρωταπριλιά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.