TV + Series

La Casa de Papel: Ανακοινώθηκε πότε κάνει πρεμιέρα η 4η σεζόν

Τι θα γίνει με τη Ναϊρόμπι που τραυματίστηκε από σφαίρα στο τελευταίο επεισόδιο του 3ου κύκλου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
nairobi.jpg
@lacasadepapel/Instagram

La Casa de Papel: Στις 3 Απριλίου η πρεμιέρα του τέταρτου κύκλου.

Στις 3 Απριλίου είναι προγραμματισμένη η μεγάλη πρεμιέρα του 4ου κύκλου της ισπανικής τηλεοπτικής σειράς «La Casa de Papel». Ο «Καθηγητής», η «Τόκιο», η «Λισαβόνα», ο «Ρίο» και οι υπόλοιποι χαρακτήρες επιστρέφουν, με το Netflix να το ανακοινώνει επίσημα με βίντεο στο Instagram, ξεκαθαρίζοντας: «Ούτε ο Καθηγητής δεν μπορεί να είναι προετοιμασμένος για τόσο χάος».

Ερώτημα παραμένει τι μέλλει γενέσθαι με τη «Ναϊρόμπι». Υπενθυμίζεται ότι στο τελευταίο επεισόδιο της 3ης σεζόν τραυματίστηκε σοβαρά από σφαίρα αστυνομικού, με αρκετούς τηλεθεατές να μην αποκλείουν το ενδεχόμενο να χάσει τη ζωή της και να αποχωρήσει από τη σειρά, όπως έγινε στους προηγούμενους κύκλους με τους «Βερολίνο», «Μόσχα» και «Όσλο». Υπάρχουν και κάποιοι που θεωρούν ότι θα συνεχίσει να εμφανίζεται σε επεισόδια του 4ου κύκλου και μετά τον θάνατό της μέσω flashback, όπως συνέβη με τον «Βερολίνο».

Ένα είναι σίγουρο: Οι φανατικοί της σειράς μετρούν ήδη αντίστροφα για τη μεγάλη πρεμιέρα.

La Casa de Papel on Instagram: “?03.04.2020.?⁣ Ni el Profesor se espera este caos. ⁣ ⁣ Even the Professor can’t plan for this much chaos.⁣ ⁣ Nem o Professor vai saber…”

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ