TV + Series

«Baby Yoda»: Λύθηκε το μυστήριο με τα gifs

Ο νέος χαρακτήρας έχει προκαλέσει φρενίτιδα στους φαν του Star Wars

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
baby-yoda1
«Baby Yoda», o νέος ήρωας του «The Mandalorian»

Λύθηκε το μυστήριο με τα gifs του «Baby Yoda». H σύγχυση με τα πνευματικά δικαιώματα και η απάντηση της Giphy.

Το Giphy εξέδωσε μία ανακοίνωση με την οποία απολογείται για το γεγονός ότι αφαίρεσε τα gifs με το «Baby Yoda» τον νέο χαρακτήρα από το spin-off του Star Wars «The Mandalorian» που προβάλλεται στο Disney+.

Το «Baby Yoda», όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε φρενίτιδα στους χρήστες των κοινωνικών δικτύων οι οποίοι άρχισαν να μοιράζονται εικόνες του στο διαδίκτυο. Η φρενίτιδα αυτή ωστόσο υποχώρησε προσωρινά καθώς το Giphy εμπόδισε τους χρήστες να δημιουργού gifs του ήρωα λόγω μίας σύγχυσης σε ζητήματα πνευματικών δικαιωμάτων.

«Την περασμένη εβδομάδα, υπήρξε κάποια σύγχυση γύρω από ένα συγκεκριμένο περιεχόμενο που φορτώθηκε στο Giphy και προσωρινά αφαιρέσαμε αυτά τα gifs ενώ παράλληλα ερευνούσαμε την κατάσταση», ανέφερε το Giphy σε ανακοίνωσή του τονίζοντας ότι τα επανέφερε.

 

 

To «Baby Yoda» βρίσκεται στο επίκεντρο μίας τεράστιας συζήτησης από τότε που έκανε την εμφάνισή του στις οθόνες με τους φαν του Star Wars να συγκρούονται για το αν θα πρέπει να του αποδίδεται το συγκεκριμένο ψευδώνυμο, δεδομένου ότι το παιδί που εμφανίζεται στο «The Mandalorian» δεν είναι ο θρυλικός τζεντάϊ.

 

 

Το ζήτημα πάντως έλυσε ο διευθυντής της σειράς Ντέιβ Φιλόνι δίνοντας το πράσινο φως στους χρήστες να χρησιμοποιούν το ψευδώνυμο  για τον καινούριο χαρακτήρα. «Είναι εντάξει, όλο μέρος του μυστηρίου», είπε στο ΕΤ και συνέχισε: «Αλλά είναι ξεκάθαρο, πολύ ξεκάθαρο».

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ