- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τζένιφερ Άνιστον: Η μεγάλη επιστροφή στην TV (video)
Από τα «Φιλαράκια» στο δελτίο ειδήσεων του «The Morning Show»
Η Τζένιφερ Άνιστον επιστρέφει στην τηλεόραση με το «The Morning Show».
Η Τζένιφερ Άνιστον επιστρέφει στη μικρή οθόνη σήμερα με το «The Morning Show», μια πρωτότυπη σειρά για τη νέα συνδρομητική υπηρεσία βίντεο της Apple Inc's, όπου η ηθοποιός συναντάται ξανά με την «αδελφή» της στα διάσημα Φιλαράκια, Ρις Γουίδερσπουν.
Στη σειρά των 10 επεισοδίων, η Τζένιφερ Άνιστον υποδύεται μια γνωστή τηλεοπτική δημοσιογράφο σε μια πρωινή εκπομπή, της οποίας ο συμπαρουσιαστής, τον οποίο υποδύεται ο Στιβ Καρέλ, απολύεται έπειτα από τις κατηγορίες σε βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση.
«Στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για ένα δίλημμα τηλεόρασης VS κινηματογραφικής ταινίας» απάντησε η Άνιστον σε ερώτηση που της έθεσαν δημοσιογράφοι στην προβολή του "The Morning Show" στο Λονδίνο, για τους λόγους για τους οποίους επέλεξε έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεόραση.
«Ο λόγος ήταν η σειρά… μου αρέσει πολύ να παρακολουθώ πρωινά talk show και το να μαθαίνω πράγματα για τον κόσμο πίσω από αυτά είναι απλά συναρπαστικό… είναι το πλέον ικανοποιητικό πράγμα που έχω κάνει εδώ και χρόνια».
Η σειρά "The Morning Show" εξετάζει θέματα που πρόβαλε το κίνημα #MeToo, το οποίο τράβηξε την προσοχή στο φαινόμενο της σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης των γυναικών στους τομείς της ψυχαγωγίας, του επιχειρείν και της πολιτικής, όπως και στον ηλικιακό ρατσισμό.
«Δεν έχω απαραίτητα νιώσει ότι ο ηλικιακός ρατσισμός με έχει επηρεάσει κι ο λόγος είναι ότι νιώθω πως εργάζομαι περισσότερο απ’ όσο έχω ποτέ εργαστεί» σημείωσε η 50χρονη Άνιστον.
Η βραβευθείσα με Όσκαρ Ρις Γουίδερσπουν υποδύεται μια νεαρή ρεπόρτερ. Μαζί με την Άνιστον συμμετέχουν στην παραγωγή της σειράς.
«Είναι διαφορετικά τώρα. Έχουμε μεγαλύτερη εμπειρία. Έχουμε μεγαλύτερη σοφία. Κι έχουμε μάθε πολλά» είπε η Γουίδερσπουν στους δημοσιογράφους, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το γεγονός ότι συνεργάζεται και πάλι με την Άνιστον.
Η Apple TV+ κάνει πρεμιέρα σήμερα Παρασκευή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εκατομμύρια αναγνώστες περιμένουν το έκτο βιβλίο της σειράς «A Song of Ice and Fire»
Μια νεαρή, μόνη μητέρα με μια «ασυνήθιστη» οικογένεια ανοίγει λογαριασμό στο Only Fans και εμείς απολαμβάνουμε στις οθόνες μας μια απολαυστικά τρυφερή οικογενειακή dramedy
Έκτοτε απέσπασε δυο Όσκαρ
Το επιστημονικής φαντασίας σύμπαν του Ρίντλεϊ Σκοτ έρχεται στη μικρή οθόνη μέσω του Prime Video
Το reboot αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2027
Το sequel του «The Handmaid's Tale» αλλάζει τη φόρμα του teen drama και βρίσκει έναν νέο τρόπο να μιλήσει για την εξουσία και την ενηλικίωση
Ένα crime drama που δεν ανακαλύπτει τον τροχό, αλλά βρίσκει στο πρόσωπο του Χάρντι τον απόλυτο πρωταγωνιστή
Η σειρά αποτελεί spin off του «Υellowstone»
Η σειρά στοχεύει σε μια ρεαλιστική και ιστορικά τεκμηριωμένη αναπαράσταση της Εποχής του Χαλκού
Η σειρά που αγαπήθηκε και ξεχώρισε όσο λίγες μπορούν στην εποχή του εφήμερου content, ρίχνει αυλαία αντάξια της ήδη εντυπωσιακής ιστορίας της
Όποιος χρεοκοπεί θα αποχωρεί από το παιχνίδι, μέχρι να αναδειχθεί ο νικητής
Καθώς η εκπομπή δεν γνώρισε ιδιαίτερη επιτυχία
Συγκινούν τα μηνύματα των συναδέλφων του
Η ανάρτηση της ηθοποιού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram
Από τα Εξάρχεια της δεκαετίας του '80 μέχρι σήμερα, ο δημοφιλής ηθοποιός θυμάται πρόσωπα, ρόλους και ιστορίες
Η ανάρτησή του Έλληνα hair stylist
Το «Hacks» σημείωσε ρεκόρ ως κωμική σειρά
Η ελληνική μυθοπλασία στη δημόσια και ιδιωτική τηλεόραση, από τη δεκαετία του ’70 μέχρι σήμερα, δεν έχει φτάσει στη «μεγάλη αφήγηση»
Τα επεισόδια που «στοίχειωσαν» τα παιδιά της εποχής
Στη διάθεση των συνδρομητών και οι 10 κύκλοι της αγαπημένης παρέας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.