TV + Series

Το Apple TV+ στην Ελλάδα και σε πάνω από 100 χώρες

7ήμερη δοκιμή - Μηνιαία συνδρομή - Ποιοι έχουν ένα χρόνο δωρεάν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
apple.jpg
Αpple TV+ © google

Η Apple, φιλοδοξώντας να ανταγωνιστεί το Netflix, προχωρά στην ενεργοποίηση της νέας πλατφόρμας streaming, Αpple TV+

Η Apple, φιλοδοξώντας να ανταγωνιστεί το Netflix,  προχωρά στην ενεργοποίηση της νέας πλατφόρμας streaming, Αpple TV+, το οποίο κάνει την εμφάνισή του σήμερα 1η Νοεμβρίου σε 100 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Ο Steven Spielberg, η Jennifer Aniston, η Reese Witherspoon, η Octavia Spencer, ο J.J. Abrams, η Oprah Winfrey, ο Jason Momoa και ο M. Night Shyamalan είναι μερικά από τα ονόματα που θα συνεργαστούν με την εταιρία για τη δημιουργία νέου περιεχομένου, καθιστώντας την έτσι πολύ ανταγωνιστική απέναντι στο Netflix, το Amazon, το Disney Plus, που θα κυκλοφορήσει ομοίως τον Νοέμβριο, καθώς και το HBO Max της WarnerMedia. 

Ως έξι άτομα θα μπορούν να χρησιμοποιούν μέσω του προγράμματος Family Sharing τον ίδιο λογαριασμό Apple TV+, ενώ σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από το website της Apple, οι χρήστες θα μπορούν να εγγράφονται για μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών. Επίσης όπως έχει ήδη ανακοινώσει η εταιρεία, η μηνιαία συνδρομή είναι στα 4,99 ευρώ, τιμή αρκετά πιο χαμηλή από τα 8 ευρώ της βασικής συνδρομής του Netflix. Η Apple έχει επίσης ανακοινώσει πως όσοι έχουν προμηθευτεί κάποια από τις συσκευές της μετά τις 10 Σεπτεμβρίου (όταν παρουσιάστηκε το Apple tv+ μαζί με τα νέα iPhone και iPad) θα έχουν έναν χρόνο δωρεάν συνδρομής στην υπηρεσία.

Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω τη συνδρομή 1 έτους για το Apple TV+;

Ενεργοποιήστε τη νέα συσκευή σας iPhone, iPad ή iPod touch, το Apple TV 4K ή το Apple TV HD, ή τον Mac και συνδεθείτε με το Apple ID σας.

Ανοίξτε την εφαρμογή Apple TV την 1η Νοεμβρίου ή αργότερα. Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας που πληροί τις προϋποθέσεις χρησιμοποιεί την πιο πρόσφατη έκδοση του iOS, του iPadOS, του tvOS ή του macOS. 

Η προσφορά θα πρέπει να εμφανιστεί αμέσως αφού ανοίξετε την εφαρμογή. Αν δεν εμφανίζεται, κάντε κύλιση προς τα κάτω στο στοιχείο «Παρακολούθηση τώρα» μέχρι να εμφανιστεί η προσφορά.  

Πατήστε «Απολαύστε 1 έτος δωρεάν». Ενδέχεται να σας ζητηθεί να εισαγάγετε το συνθηματικό του Apple ID σας, να επιβεβαιώσετε τα στοιχεία χρέωσης ή να προσθέσετε έναν έγκυρο τρόπο πληρωμής. Δεν θα χρεωθείτε κατά το 1ο έτος δωρεάν δοκιμής.

 

 

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπιρτσέ Ακαλάι
Η μεγάλη άνθιση των τούρκικων τηλεοπτικών σειρών

Οι τηλεοπτικές σειρές, όπως το «As the crow flies», το πιο καυτό εξαγώγιμο προϊόν της Τουρκίας. Φοβερή ατμόσφαιρα, γρήγορες σεκάνς, σύγχρονη σκηνοθεσία,προσεγμένες παρουσίες, σεβασμός στη λεπτομέρεια, αξιοπρεπέστατες ερμηνείες.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.