TV + Series

Το «Στέμμα» της Αγγλίας πιο σκοτεινό από ποτέ (video)

Στο νέο τρέιλερ η Ολίβια Κόλμαν ως Ελισάβετ βλέπει τη χώρα να διαλύεται

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
WE'RE HAVING A BABY! | The Radford Family

The Crown: Κυκλοφόρησε το πρώτο ολοκληρωμένο trailer για την 3η σεζόν.

Το επίσημο και ολοκληρωμένο τρέιλερ της τρίτης σεζόν της τηλεοπτικής σειράς «Το Στέμμα» (The Crown) δόθηκε στη δημοσιότητα, λίγες ώρες αφότου το Netflix της Ιαπωνίας κατά λάθος ανέβασε το teaser στο κανάλι του στο YouTube.

Ένα τρέιλερ αρκετά πιο σκοτεινό σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν, στο οποίο η Ολίβια Κόλμαν ως βασίλισσα Ελισάβετ Β' της Αγγλίας αντικρίζει την κάμερα και λέει: «Αυτή η χώρα ήταν ακόμα μεγάλη όταν ανήλθα στον θρόνο, τώρα διαλύεται και όλα αυτά συνέβησαν μπροστά στα μάτια μου». Ο υπαινιγμός με τη σημερινή κατάσταση της Βρετανίας, στην οποία έχει περιέλθει από το 2016 με το δημοψήφισμα για το Brexit, είναι σαφής.  

Στο τρέιλερ η Ελισάβετ γιορτάζει την ημέρα του ιωβηλαίου της, της συμπλήρωσης 25 ετών στη βασιλεία. Δεν έχει εορταστική διάθεση, αλλά διάθεση ανασκόπησης. «Κάτι τέτοιες μέρες με κάνουν να αναρωτιέμαι… το χρόνο που βρίσκομαι στο θρόνο, τι έχω πετύχει πραγματικά»;

Σε αυτόν τον κύκλο η βασίλισσα Ελισάβετ βλέπει την πτώση της χώρας κατά την διακυβέρνηση του Χάρολντ Γουίλσον, όπου η πτώχευση είναι ορατή και η κοινωνική αναταραχή αρχίζει να γιγαντώνεται.

Η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ αναλαμβάνει τον ρόλο της πριγκίπισσας Μαργαρίτας από τη Βανέσα Κίρμπι και τη βλέπουμε να αναβιώνει τη διάσημη φωτογραφία του 1962 στην μπανιέρα με την τιάρα της και δίπλα της τον Λόρδο Σνοουντόν. Στο κάδρο της νέας σεζόν μπαίνει ο ενήλικας πρίγκιπας Κάρολος ο οποίος έχει ήδη γνωρίσει την αμίλα Πάρκερ Μπόουλς. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ