TV + Series

Stranger Things: Επιβεβαιώθηκε η 4η σεζόν με τρέιλερ

Ένα teaser διφορούμενο και ανοικτό σε πολλές ερμηνείες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Stranger Things 4 | Official Announcement

Teaser trailer επιβεβαιώνει την επιστροφή του Stranger Things στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αλλά δίνει και μια διφορούμενη διάσταση: «Δεν είμαστε πια στο Χόκινς».

Το τηλεοπτικό νοσταλγικό ταξίδι στα 80s θα συνεχιστεί με μια τέταρτη σεζόν. Teaser trailer επιβεβαιώνει την επιστροφή του Stranger Things στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αλλά δίνει και μια διφορούμενη διάσταση: «Δεν είμαστε πια στο Χόκινς».

Το Netflix επιβεβαιώνει ότι ξεκίνησε ήδη την παραγωγή για τον τέταρτο κύκλο.

Τι εννοεί όμως η φράση στο teaser των 30 περίπου δευτερολέπτων. Μια ερμηνεία είναι ότι αναφέρεται στον Γουίλ Μπάιερς, τον αδερφό του, τη μαμά του και την Eleven που έφυγαν από το Χόκινς. Ίσως να υποδηλώνει πως ο Demogorgon θα επιστρέψει για να στοιχειώσει ξανά τον Γουίλ.

Η δεύτερη ερμηνεία αφορά τον άγνωστο αιχμάλωτο στη Σιβηρία. Μπορεί να είναι ο αστυνομικός Τζιμ Χόπερ που βρήκε τρόπο να αποδράσει από το δωμάτιο της ενεργειακής έκρηξης και κατέληξε αιχμάλωτος τον Ρώσων; Υπενθυμίζεται ότι η 3η σεζόν τελειώνει με το Demodog να τρέχει πάνω του να τον φάει. Ίσως και να δούμε εκεί την μεγάλη ανατροπή.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ