TV + Series

Η άνοδος και η πτώση του Χάρβεϊ Γουάινστιν - Το επίσημο τρέιλερ

Ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ του BBC για τον τιτάνα του Χόλιγουντ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Untouchable: The Rise and Fall of Harvey Weinstein | OFFICIAL TRAILER - BBC

Το BBC έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του πιο ισχυρού παραγωγού του Χόλιγουντ.

Το BBC έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του πιο ισχυρού παραγωγού του Χόλιγουντ των τελευταίων δεκαετιών. Ένα ντοκιμαντέρ που εξετάζει πώς ο Χάρβεϊ Γουάινστιν απόκτησε και χειρίστηκε την απίστευτη εξουσία και το χρήμα που είχε στα χέρια του. Πρώην υπάλληλοι, πρώην φίλοι από τα χρόνια στο κολέγιο και δημοσιογράφοι αναλύουν και ξεδιπλώνουν το όραμα του Αμερικανού και το ταλέντο του να γυρίζει ταινίες-επιτυχίες, ενώ παράλληλα αποκαλύπτουν τις αδίστακτες τακτικές να κρατηθεί στην εξουσία ενώ το σκάνδαλο των σεξουαλικών παρενοχλήσεων τον πολιορκούσε.  

Πολλές από τις γυναίκες που δηλώνουν θύματα του Γουάινστιν μιλούν για πρώτη φορά στην κάμερα καθώς το ντοκιμαντέρ εξετάζει τόσο τη μέθοδο όσο και τις παράπλευρες απώλειες της κακοποίησης του Γουάινστιν.

Δεδομένου ότι η ποινική δίωξη σε βάρος του Αμερικανού συνεχίζεται, το ντοκιμαντέρ βάζει στο τραπέζι τον εξής προβληματισμό: μήπως χρειάζεται κάποια αλλαγή στο δικαστικό σύστημα ή στο λαμπερό σύστημα των αστέρων του Χόλιγουντ; 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ