TV + Series

Handmaid's Tale 3: Αντίστροφη μέτρηση για τις θεραπαινίδες

Πρεμιέρα σε δύο ημέρες και 5 νέα promo τρέιλερ

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σε δύο ημέρες μια νέα δυστοπική αυγή ξεπροβάλλει στη σειρά του Hulu με πρωταγωνίστρια την Ελίζαμπεθ Μος.

Σε δύο ημέρες επιστρέφει στη μικρή οθόνη για την τρίτη του σεζόν ο δυστοπικός κόσμος του «Handmaid's Tale». Ένα τηλεοπτικό δράμα που βασίστηκε αρχικά στο μυθιστόρημα της Καναδής Μάργκαρετ Άτγουντ «Η Ιστορία της Πορφυρής Θεραπαινίδας».

Η εταιρεία παραγωγής Hulu ετοίμασε πέντε νέα τηλεοπτικά σποτ για την προώθηση της σειράς ενόψει της πρεμιέρας στις 5 Ιουνίου. «Burn», «One Week Away», «Revolution», «Nick and June» και «Burn» είναι οι τίτλοι των πέντε σποτ.



Σύνοψη: Το Handmaid's Tale είναι η ιστορία της Δημοκρατίας της Γκιλέαντ, μια απολυταρχική, ολοκληρωτική κοινωνία, η οποία ήταν κάποτε γνωστή ως οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Μετά από οικολογικές καταστροφές η κοινωνία αυτή μαστίζεται από την υπογεννητικότητα. Τη διακυβέρνηση αναλαμβάνει μια μιλιταριστικού τύπου ομάδα φονταμενταλιστών που πρεσβεύουν την επιστροφή στην παράδοση και στις ρίζες. Για μια μερίδα γυναικών η μόνη επιλογή είναι η  αναπαραγωγή. Αν η θεραπαινίδα παρεκκλίνει απ' τον σκοπό της, θα καταλήξει, όπως όλοι οι αντιφρονούντες, κρεμασμένη στο Τείχος, ή θα σταλεί στις Αποικίες, όπου θα βρει αργό και μαρτυρικό θάνατο από ραδιενέργεια. Αλλά ακόμα κι ένα απολυταρχικό καθεστώς δεν μπορεί να αφανίσει τον πόθο – ούτε της Οφρέντ ούτε και των δύο ανδρών απ' τους οποίους κρέμεται η μοίρα της.