TV + Series

Σταμάτα ό,τι κάνεις: Το νέο trailer του «La Casa de Papel»

Με τον «Καθηγητή» σε πρώτο πλάνο να μας δίνει μια γεύση από αυτό που έρχεται

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
casa-de-papel-3-trailer.jpg

Στη δημοσιότητα το νέο trailer για την τρίτη σεζόν του ισπανικού φαινομένου «La Casa de Papel»

Στις 19 Ιουλίου είναι η μεγάλη πρεμιέρα της τρίτης σεζόν του «La Casa de Papel». Μετά τις νέες φωτογραφίες και το teaser trailer, το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το νέο trailer της ισπανικής τηλεοπτικής σειράς-φαινόμενο. Το video ξεκινά με έναν άνδρα να φορά τη γνωστή μάσκα του Ισπανού ζωγράφου Σαλβαδόρ Νταλί, η οποία είχε χρησιμοποιηθεί από την ομάδα του «Καθηγητή» κατά τη διάρκεια του μεγάλου κόλπου στο Νομισματοκοπείο. Όταν αυτή αφαιρείται, αποκαλύπτεται ότι πρόκειται για τον «Profesor»...

«Όσοι αντιλαμβάνονται αυτήν τη μάσκα ως σύμβολο της Αντίστασης, θα καταλάβουν και τον λόγο που επιστρέφουμε» αναφέρει. Και στη συνέχεια αποκαλύπτει πως «η αστυνομία έχει συλλάβει έναν από εμάς και τον κρατάει σε άγνωστη τοποθεσία».

Ο «Profesor» από το La Casa del Papel
Ο «Profesor» από το La Casa del Papel/Netflix/Facebook

«Δεν είχαμε σκοπό να επιστρέψουμε, αλλά έτσι όπως είναι η κατάσταση, πρέπει να αντιδράσουμε. Και αυτήν τη φορά θα το κάνουμε δυνατά» ξεκαθαρίζει.

 

 

Μια ημέρα νωρίτερα, είχε κυκλοφορήσει το teaser trailer, όπου οι καλύτεροι ντετέκτιβ από τις άλλες διάσημες σειρές του Netflix αναζητούν τους καλύτερους φυγάδες του «La Casa de Papel».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ