TV + Series

Κουίζ Game of Thrones: Πόσο καλά ξέρεις τον Night King;

Ο Night King πρόλαβε να κάνει αρκετή δουλίτσα στο Game of Thrones και ιδού μερικές ερωτήσεις για να δούμε αν τον πρόσεχες. Δέκα ερωτήσεις για να τεστάρεις τις γνώσεις σου στους Λευκούς Οδοιπόρους και τα Ζόμπι

Μόλις δύο επεισόδια έμειναν για να ολοκληρωθεί το Game of Thrones. Το τέταρτο προβλήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας και οι εξελίξεις ήταν καταιγιστικές. Πριν, όμως, από αυτό συνέβησαν κοσμοϊστορικά γεγονότα στο Γουέστερος, καθώς ο στρατός των Νεκρών πέρασε από το Τείχος, διέλυσε την Τελευταία Εστία και επιτέθηκε με απίστευτη ορμή στην έδρα των Σταρκ. Μετά τη «Μάχη του Γουίντερφελ», τα πάντα άλλαξαν. Καθώς υπάρχουν κάποιοι που (για τους δικούς τους λόγους) δεν έχουν δει ακόμα το 3ο επεισόδιο, το ακόλουθο QUIZ ξεκινά με spoiler.

Η Άρια Σταρκ έλυσε τελικά τον γρίφο για το ποιος/ποια θα σκοτώσει τον Night King. Η αλλαγή χεριού στον αέρα έστειλε… αδιάβαστο τον επικεφαλής των Λευκών Οδοιπόρων, σώζοντας την παρτίδα για τους Ζωντανούς. Πλέον, οποιαδήποτε αναφορά στον Night King, τους Λευκούς Οδοιπόρους και τα ζόμπι γίνεται σε παρελθοντικό χρόνο για ευνόητους λόγους.

Για να δούμε, πόσο καλά τούς ήξερες;