TV + Series

Η Ούμα Θέρμαν έρχεται στο Netflix με μια σειρά υπερφυσικού τρόμου

Δείτε το τρέιλερ του Chambers

Νίκος Παπαηλιού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το Chambers είναι η νέα σειρά θρίλερ που έρχεται τον Απρίλιο στο Netflix με πρωταγωνιστές τον Τόνι Γκόλντγουιν και την Ούμα Θέρμαν

Προσπαθώντας να βρει αντίδοτο στη GoTμανία που θα ξεκινήσει από την ερχόμενη εβδομάδα, το Netflix θα κυκλοφορήσει αυτόν τον Απρίλιο το «Chambers», τη σειρά θρίλερ με πρωταγωνίστρια την Ούμα Θέρμαν. Πρόκειται για μια υπόθεση υπερφυσικού τρόμου, όπου μια γυναίκα έχει κάνει μεταμόσχευση καρδιάς από μια άλλη που πέθανε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Η ηρωίδα αρχίζει να αισθάνεται περίεργα και να παρατηρεί ανησυχητικά σημάδια. Υπάρχουν επίσης παραλληλισμοί μεταξύ των δυο νεαρών κοριτσιών, ο πρόωρος θάνατος της μιας, έσωσε την ζωή της άλλης. Έχει τρομακτικά οράματα και αρχίζει να έχει εμμονές για το πως πέθανε η κοπέλα που της έδωσε το μόσχευμα.

Το σενάριο τρομάζει ήδη και το τρέιλερ έρχεται να επιβεβαιώσει το γιατί όλοι λένε πως το «Chambers» θα είναι η ανοιξιάτικη έκπληξη του Netflix και μετά το «The Haunting of Hill House» θα δώσει συνέχεια στα επιτυχημένα θρίλερ της πλατφόρμας.

© Imdb

Η Ούμα Θέρμαν και ο Τόνι Γκόλντγουιν (The Last Samurai) υποδύονται τους γονείς του κοριτσιού με την μεταμόσχευση καρδιά, δηλαδή της Σιβάν Αλίρα Ρόουζ  της πορτορικανής που πρωταγωνίστησε πέρυσι στο Running Shadow και με την ερμηνεία της λέγεται ότι θα είναι ένα από τα αστέρια της επόμενης δεκαετίας. Όμως η νεαρή πρωταγωνίστρια, δεν είναι μοναδικό ανερχόμενο αστέρι της σειράς. Η Λία Ρέιτσελ στα πρώτα της βήματα ως παραγωγός έχει γράψει και σκηνοθετήσει μαζί με μια μικρή ομάδα σκηνοθετών όλη τη σειρά και μετά τη σύντομη πορεία της ως ηθοποιός δείχνει έτοιμη για το επόμενο βήμα.

Τα 10 επεισόδια της σειράς θα είναι διαθέσιμα από τις 26 Απριλίου στο Netflix.