TV + Series

Τέλος το επεισόδιο των «The Simpsons» με τον Μάικλ Τζάκσον (video)

28 χρόνια μετά την προβολή του και στον απόηχο του Leaving Neverland

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τέλος από τα τηλεοπτικά αρχεία της διάσημης σειράς «The Simpsons» το επεισόδιο με τον Μάικλ Τζάκσον μετά την παγκόσμια κατακραυγή που έχει προκαλέσει η προβολή του ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland», όπου ο άλλοτε βασιλιάς της ποπ κατηγορείται γιa παιδεραστία.

Η παγκόσμια εμμονή της αποκαθήλωσης του Μάικλ Τζάκσον, πέρασε από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, και στις τηλεοπτικές εκπομπές.

«Είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει μόνο μία επιλογή» λέει ο παραγωγός της σειράς Τζέιμς Λ. Μπρουκς στο The Wall Street Journal.

Στο επεισόδιο Stark Raving Dad του 1991 που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της τρίτης σεζόν της σειράς The Simpsons, ο Τζάκσον δάνεισε τη φωνή του στον χαρακτήρα του Leon Kompowsky, ενός ασθενούς σε ψυχιατρικό νοσοκομείο που νομίζει ότι είναι αστέρι της ποπ και καταλήγει στο ίδιο δωμάτιο με τον Homer Simpson.

Ο Μπρουκς δήλωσε ότι η απόφαση ελήφθη με τον δημιουργό της σειράς Ματ Γκρόνινγκ και τον Αλ Τζιν. Ο Μπρουκς μάλιστα δήλωσε ότι η κίνηση αυτή είναι μία ένδειξη «συμπόνιας για τα φερόμενα ως θύματα του κ. Τζάκσον», έγραψε η WSJ.

«Το ντοκιμαντέρ έδειξε την τερατώδη συμπεριφορά» είπε ο Brooks ενώ πρόσθεσε ότι το επεισόδιο ήταν από τα αγαπημένα του. «Ή ένα πολύτιμο επεισόδιο. Υπάρχουν πολλές υπέροχες αναμνήσεις από τότε» είπε μεταξύ άλλων.

Ωστόσο, υπενθυμίζεται ότι από την πλευρά της η οικογένεια του Τζάκσον διαψεύδει το ντοκιμαντέρ και έχει ήδη μηνύσει το HBO για 100 εκατ. δολάρια.