TV + Series

Σήμερα βλέπουμε μόνο FOX

Φινάλε του A’ μέρους 9ου κύκλου της σειράς φαινόμενο «The Walking Dead» και αμέσως μετά πρεμιέρα για τη νέα σειρά «MAYANS M.C.»

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
MAYANS M.C.
MAYANS M.C.

Με το που το έμαθα, πέσανε τα σχετικά τηλέφωνα και η παρέα όλο και μεγαλώνει. Το ραντεβού μας θα είναι στο σπίτι τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου, γιατί το πρόγραμμα του FOX τα «σπάει».

MAYANS M.C.
MAYANS M.C.

Στις 22.40 θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο του Α΄ μέρους της καθηλωτικής σειράς «The Walking Dead» και αμέσως μετά θα κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά «MAYANS M.C.».

ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ο 9ος κύκλος του «The Walking Dead» έφερε την ελπίδα για το ξεκίνημα μιας νέας ειρηνικής κοινωνίας, συγκλονιστικές ανατροπές αλλά και την αποχώρηση του Rick Grimes (Andrew Lincoln).

The Walking Dead
The Walking Dead

Μετά την αποχώρηση του μέχρι τώρα αρχηγού των επιζώντων Rick Grimes γεννιέται το μεγάλο ερώτημα: «Ποιος θα είναι o επόμενος αρχηγός;». Και κάτι ακόμη: Η Judith, η κόρη του Grimes, σε μια κίνηση με έντονο σημειολογικό χαρακτήρα φοράει το καπέλο του πατέρα της!

The Walking Dead
The Walking Dead

Κι αμέσως μετά το πολυαναμενόμενο φινάλε, έρχεται η νέα σειρά «MAYANS M.C.», που είναι το spin off της βραβευμένης σειράς του Kurt Sutter, «Sons Of Anarchy». Η πλοκή της σειράς διαδραματίζεται σε έναν κόσμο χωρίς τον Jax Teller.

Mayans M.C. | Trailer

MAYANS M.C.
MAYANS M.C.

Στα σύνορα Καλιφόρνιας - Μεξικού, ο JD Pardo στο ρόλο του Ezekiel «EZ» Reyes πρέπει να διαμορφώσει τη νέα του ταυτότητα στην πόλη όπου υπήρξε κάποτε το golden boy ενσαρκώνοντας το αμερικανικό όνειρο.

Υπομονή, λίγες ώρες μείνανε!

MAYANS M.C.
MAYANS M.C.


Το φινάλε του Α΄ μέρους του 9ου κύκλου «The Walking Dead» θα προβληθεί σήμερα Δευτέρα 26 Νοεμβρίου στις 22.40, λιγότερο από 24 ώρες μετά την Αμερική αποκλειστικά στο FOX. Η νέα σειρά «MAYANS M.C.» κάνει πρεμιέρα αμέσως μετά το φινάλε της σειράς «The Walking Dead». Το FOX, το κανάλι που προβάλλει τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές και πρεμιέρες σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, είναι διαθέσιμο μέσω COSMOTE TV, Nova, Vodafone TV και WIND VISION.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ