TV + Series

Τα «Φιλαράκια» ακόμα βγάζουν λεφτά από τη σειρά (video)

14 χρόνια μετά το φινάλε ο Ρος, η Ρέιτσελ και η υπόλοιπη παρέα ακόμα «θησαυρίζουν»

Μαρία Αλεξίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Πώς είναι να βγάζεις 20 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο χωρίς να κάνεις τίποτε άλλο από το απλά να σηκώνεσαι κάθε μέρα από το κρεβάτι σου; Δεν έχω ιδέα. Αλλά ο Ντέιβιντ Σουίμερ, η Τζένιφερ Άνιστον και η υπόλοιπη τηλεοπτική παρέα από  «Τα Φιλαράκια» το ξέρουν γιατί η σειρά ήταν κυριολεκτικά το τζακ ποτ της ζωής τους. Το δίκτυο ET με αφορμή την εμφάνιση του Ντέιβιντ Σουίμερ στην εξίσου πετυχημένη sitcom της αμερικανικής τηλεόρασης, Will & Grace, αποκαλύπτει πόσα ακόμα βγάζουν τα «Φιλαράκια» από τη σειρά κάθε χρόνο. Σύμφωνα, λοιπόν, με το ET έως και 20 εκατομμύρια δολάρια μπαίνουν στους λογαριασμούς των πρωταγωνιστών της σειράς-φαινόμενο κάθε χρόνο από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Και μην ξεχνάμε ότι αυτό συμβαίνει εδώ και 14 χρόνια από τότε που έπεσε η αυλαία της σειράς. 

Πόσα χρήματα έβγαλαν από την παρουσία τους στο καστ;

Η Τζένιφερ Άνιστον ήταν με διαφορά η πιο ακριβοπληρωμένη της παρέας. Μετά το τέλος της σειράς η Ρέιτσελ είχε συγκεντρώσει το πόσο των σχεδόν 220 εκατομμυρίων δολαρίων.

© EPA/PAUL BUCK


Η «Μόνικα» χάρισε στην Κόρτνεϊ Κοξ μια περιουσία κοντά στα 120 εκ. δολάρια. Ο Ντέιβιντ Σουίμερ έφυγε από τη σειρά με περίπου 85 εκ. δολάρια.

© EPΑ

Ο Μάθιου Πέρι ή Τσάντλερ με περιουσία κοντά στα 80 εκ. δολάρια ήταν κι ο μοναδικός εκ των έξι πρωταγωνιστών που η καριέρα του πήρε την κάτω βόλτα, καθώς προβλήματα υγείας από τις εξαρτήσεις, τον οδήγησαν μέχρι και σε κλινική αποτοξίνωσης.



Ο Τζόι (Ματ Λε Μπλανκ) άγγιξε τα 80 εκ. δολάρια, ενώ ήταν ο μόνος από την παρέα, που πρωταγωνίστησε σε σίριαλ, βασισμένο πάνω στον χαρακτήρα του από τα «Φιλαράκια». Η σειρά Joey έκανε τον κύκλο της στην αμερικανική τηλεόραση με μεγάλη επιτυχία για δύο σεζόν. .

Πιο «φτωχή» η Λίζα Κούντροου ή Φοίβη με περιουσία που ανέρχεται στα 75 εκ. δολάρια.