TV + Series

Ζόρια για το My Style Rocks

Αισθητή η απουσία Τζώρτζογλου από τη φετινή TV

Βαγγέλης Περρής
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Όταν μία εκπομπή αντιμετωπίζει πρόβλημα τηλεθέασης, οι ιθύνοντες συσκέπτονται επί ώρες, τρώνε πίτσες και μετά ανακοινώνουν το σοφό πόρισμά τους: «χρειάζεται να δημιουργηθεί περισσότερη ίντριγκα»! Η ρηξικέλευθη αυτή η οδηγία φτάνει στους παρουσιαστές τους οποίους υποχρεώνουν εν μία νυκτί να απεμπολήσουν την προσωπικότητά τους και να μεταβληθούν σε πανελίστες που πλακώνονται για ψύλλου πήδημα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι κριτές του My Style Rocks. Η τουρκική παραγωγή δεν έμεινε με τα χέρια σταυρωμένα βλέποντας τις χαμηλές ο επιδόσεις της φετινής έκδοσης και από την Μεγάλη Πύλη έστειλε φιρμάνι ότι πρέπει να ανέβουν οι τόνοι. Από τότε η Μαγγίρα προσβάλλεται, ο Αργυρόπουλος δεν θέλει να τον κοροϊδεύουν, οι διαγωνιζόμενες αλληλοκαταγγέλλονται και η Σπυροπούλου απλώς ανεβάζει το ύψος της φούστας. Όμως με τον ήλιο τις βάζουν, με τον ήλιο τις βγάζουν, τι έχουν οι έρημες οι τηλεθεάσεις και ψοφούν;

Στο καθημερινό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ οι μόνες εκπομπές οι οποίες στέκονται ανταγωνιστικά είναι οι ενημερωτικές. Αυτές δηλαδή που ο προγραμματισμός ήθελε να περιορίσει προκειμένου να αντικατασταθούν με τούρκο-τρας παραγωγές.

OK! Συμφωνούμε! Βαρεθήκαμε όλοι να βλέπουμε συνεχώς τους ίδιους και τους ίδιους ηθοποιούς. Όταν όμως οι νέοι παίζουν σαν τους πρωταγωνιστές στην «Επιστροφή» και στο «Έγκλημα και Πάθος», τότε ο Στράτος Τζώρτζογλου στις επαναλήψεις του Mega αποτελεί όαση υποκριτικής.

Τσιμπάει νούμερα το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 στην prime time. Η «Επιστροφή» κινείται πλέον στο 17%, ενώ βελτιώνονται και οι επιδόσεις της «Κοινής Λογικής» (12,2 %). Η δεύτερη δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο τον ανταγωνισμό, αλλά και μέρος της ανεξάρτητης τηλεοπτικής κριτικής που μόλις μία ημέρα μετά την εμφάνιση της απαιτούσε από τον ΑΝΤ1 «άμεσο κόψιμο»! Οι ίδιοι άνθρωποι, όταν κληθούν να δικαιολογήσουν την υποστήριξή τους σε εκπομπές προβληματικής αισθητικής (το λέμε κομψά) δικαιολογούνται γράφοντας «ξέρετε πόσα στόματα τρέφονται από αυτά τα σκουπίδια»;

Κυκλοφορεί ως φήμη. Πρόσωπο αιχμής του είδους των προαναφερθεισών εκπομπών, κάλεσε την αστυνομία προκειμένου να διευθετηθούν οι εκκρεμότητες με το κανάλι που του προσφέρει στέγη, τροφή και προστασία. Η λέξη κλειδί είναι η τελευταία.

Η ΕΡΤ κάλυψε το κύμα κακοκαιρίας με έκτακτες συνδέσεις οι οποίες ανακοίνωναν ότι «χαλάε- ο καιρός έρχοντα- βροχές κα- πτώση της θερμοκρασίας». Είναι φανερό ότι το πληκτρολόγιο έχει πρόβλημα στο γράμμα «Ι». Κλήθηκε ο αρμόδιος τεχνικός να το διορθώσει, αλλά εξήγησε ότι η σύμβαση που έχει υπογράψει του επιτρέπει να επισκευάζει μόνο σύμφωνα. Αναμένονται προσλήψεις.

Ετοιμάζονται νέα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς», πλασάρεται η επιστροφή του «Λόγω Τιμής», επιστρέφει και το «Καφενείο  των Φιλάθλων» με τον Γιώργο Γεωργίου. Σε 10 χρόνια θα γιορτάζουμε το millennium.