TV + Series

Το reunion της παρέας του Dawson's Creek 20 χρόνια μετά (εικόνες, video)

Μισέλ Ουίλιαμς, Κέιτι Χολμς, Τζόσουα Τζάκσον και Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ ποζάρουν στο εξώφυλλο του Entertainment

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Πέρασαν 20 χρόνια από την προβολή του πρώτου επεισοδίου της νεανικής τηλεοπτικής σειράς «Dawson's Creek» που στην Ελλάδα την μετέδιδε το κανάλι του Mega με τίτλο «Νεανικές Ανησυχίες». Το αμερικανικό περιοδικό Entertainment Weekly προσκάλεσε τους οκτώ πιο αγαπημένους πρωταγωνιστές της σειράς για να ποζάρουν για τα εξώφυλλά του, αλλά και για να μοιραστούν τις εφηβικές αναμνήσεις εκείνης της εποχής.

Και οι 8 είναι ηθοποιοί που έκαναν τα πρώτα τους βήματα στην σόουμπιζ και το Dawson's Creek ήταν η αρχή μιας πετυχημένης μελλοντικής καριέρας για όλους.



Στο Dawson's Creek γνωρίσαμε την Κέιτι Χολμς στο ρόλο της συνεσταλμένης, ευαίσθητης Τζόι Πότερ που ποτέ δεν ξεπέρασε τον παιδικό της έρωτα για τον Ντόσον, τον οποίο ενσάρκωνε ο Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ. Η Μισέλ Ουίλιαμς ήταν το «μαύρο πρόβατο» της παρέας, η ατίθαση και σεξουαλική Τζεν, ενώ Τζόσουα Τζάκσον ήταν Πέισι ο κολλητός του Ντόσον και επιρρεπής στις ζημιές. Η σειρά εκτυλισσόταν στη φανταστική πόλη Κεϊπσάιντ.



«Όλα αυτά τα χρόνια πέφταμε ο ένας πάνω στον άλλο», λέει η Κέιτι Χολμς, πρώην σύζυγος του Τομ Κρουζ, «ποτέ όμως δεν είχαμε ξανασυναντηθεί έτσι όλοι μαζί».