TV + Series

Ο Γιώργος Λάνθιμος «συζητά» με το Netflix για το «Black Mirror» (video)

Σύμφωνα με τον Independent του έγινε πρόταση να σκηνοθετήσει επεισόδιο στο νέο κύκλο της σειράς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
379805-783481.jpg
Vittorio Zunino Celotto/Getty-Ideal Images for BFI

«Ο Γιώργος Λάνθιμος, σκηνοθέτης ταινιών όπως ο Κυνόδοντας και ο Αστακός, μόλις πρόσθεσε στο βιογραφικό του το Black Mirror», γράφει αποκλειστικά ο βρετανικός Independent.

Ο Έλληνας κινηματογραφιστής αποκάλυψε στην εφημερίδα «ότι τον προσέγγισε ο δημιουργός της τηλεοπτικής σειράς, παραγωγής του δικτύου Netflix, Τσάρλι Μπρούκερ, για να επιβλέψει ένα επεισόδιο του νέου κύκλου. «Συζητήθηκε» είπε ο Γιώργος Λάνθιμος. «Δεν κάναμε τελικά κάτι, αλλά τους συνάντησα. Θα ήταν ενδιαφέρον», σχολίασε και μάλιστα υπαινίχθηκε ότι είναι ακόμη ανοιχτός στην ιδέα, προσθέτοντας: «Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον».

Ο τέταρτος κύκλος της πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς θα προβληθεί από το Netflix τον επόμενο μήνα. Επεισόδια του νέου κύκλου «υπογράφουν» σκηνοθετικά ονόματα όπως της Τζόντι Φόστερ και το Τζον Χιλκοτ.  

Ο Γιώργος Λάνθιμος δήλωσε, ακόμη, ότι φλερτάρει με την ιδέα να μεταφέρει την ταινία του «Άλπεις» στην τηλεόραση. «Σκέφτομαι την ιδέα να κάνω μία σειρά με την υπόθεση της ταινίας “Άλπεις”, επειδή είναι από τα φιλμ που δεν είδε κανένας», είπε χαρακτηριστικά ο Λάνθιμος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ